kapital och återbetalning bolån

vad är kapital och återbetalning inteckning?
“Återbetalning inteckning (även kallad en kapitalintensiv och ränta lån)
Din månatliga betalningar betalar gradvis av det belopp du är skyldig samt betala ränta på lånet. Förutsatt att du gör alla de överenskomna betalningarna, kommer lånet vara fullt betalas ut i slutet av inteckning sikt. ”
– Konsumentinformation, FSA från juni 2006 omfattar

Återbetalning inteckning och kapital inteckning (eller kapitallån) är exakt samma sak, gjorde mer förvirrande av det faktum att denna typ av inteckning är känd av fler än ett namn. Men låt inte det förvirra dig! Kapital och återbetalning inteckning är i själva verket samma sak.

Hur vet jag kapitalet, eller återbetalning, är inteckning rätt för mig?
Återbetalning / Capital inteckning är bra för dem som vill få hela sin inteckning, kapital och ränta, betalas ut i slutet av sin inteckning sikt. När termen är upp på den här typen av lån, är du klar och fullt lönat sig. Många inteckning politik fokuserar på den ränta som du är skyldig. Kapital och återbetalning inteckningar är populära eftersom de tillåter husägare att betala av allt att de är skyldiga.

Den bank eller företag som du arbetar med att fastställa din inteckning politik och betalningar kan ge dig alla möjliga alternativ. Se till att fråga vad räntan och förfallostruktur på kapital eller återbetalning inteckning skulle vara. Siffrorna kommer att hjälpa dig att bestämma vad som är rätt för dig. När allt är rätt inteckning en som du har råd.

göra kapital och återbetalning bolån kostar mer än andra typer av bolån?
“Du betalar oftast ut mest intresse under de första åren och sedan gradvis mer av kapitalet skulden. Det kan tyckas som om det kostar mer men det beror till skillnad från andra typer av lån som du betalar på kapitalet och inte bara räntan. ”
– Återbetalning inteckningar, Mortgage Sorter hemsidan, juni 2006

Medan kapital och återbetalning inteckningar inte nödvändigtvis kosta mer än andra typer av inteckningar, kan du känna att du betalar ut för en längre tid med ett kapital och återbetalning inteckning. Detta är emellertid inte sant. Kapital och återbetalning bolån tillåter bara att du ska betala hela inteckning i ett komplett betalningsperiod. Och när du är klar, är du klar. Det är skönheten i ett kapital och återbetalning inteckning, en av de mest populära typer av inteckningar som används av husägare.

Jag vet fortfarande inte vilken typ av inteckning jag behöver. vad ska jag göra?
Om du vet att du vill att finansiera eller refinansiera ditt hem eller egendom, är det ett lätt beslut att ta ut en inteckning politik. Det enda problemet är, vilken typ av inteckning passar dina behov bäst? Med så många alternativ där ute, och så mycket information om olika typer av inteckningar finns, kan det göra ditt huvud simma. När du har aldrig haft en inteckning innan och vet inte så mycket om inteckningar i allmänhet, hur du bestämma vad som är bäst för dig?

Det enda sättet att veta vilken typ av inteckning kommer att passa dina behov är att köra siffrorna. Har din bank, finansiell rådgivare, eller det företag som du är re-finansiering med ger dig exempel på betalning planer för många typer av bolån, och vara säker på att få dina frågor besvarade om varje policy. Du kommer att tänka upp många olika frågor, varav vissa kan endast besvaras av dem som du arbetar med att etablera din inteckning. Du vet vad som är rätt för dig när du ser planen i svart och vitt, eftersom du är den enda som verkligen förstår vad din ekonomiska situation är.