kapital lån bedrägerier – 3 tricks som kommer att stjäla ditt eget kapital

Fast det verkar ganska enkelt att skapa en ny vinstandelslån, det finns frågor som du måste undersöka för att undvika eget bedrägerier. I själva verket är många av de saker som du kommer att gå igenom här inte diskuteras ofta. Innan du skriver in din låneavtalet, vänligen överväga detta …

Du ska veta att många långivare på vinstandelslån marknadsplatsen är legitima långivare, dock är flera långivare jagar på den gamla och fattiga i samhället. Dessa bedrägliga långivare erbjuder sweet-klingande lån, men ändå misslyckas med att informera låntagaren om dolda avgifter eller ballong. Dolda avgifter rutinmässigt strippad från lån, eftersom den effektiva räntan är ett förment skyddsnät för att låntagaren som sållar bort unrevealed kostnader. Missbruk kreditgivning allt från eget kapital strippning och lån vända till gömmer lån detaljer och packa ett lån med överskott kostnader.

Equity strippning är en av de ledande bedrägerier på lånet marknaden. Långivare kommer att försöka skilja dig av dina surt förvärvade pengar genom att strippa hela kapitalet från ditt hus. De kommer faktiskt slita av dig ditt hus när du standard på lånet. Långivarna bedriver eget strippa kommer mycket erbjuda låntagarna (Det är verkligen en stjäla!) Erbjudanden, som leder dig att vara säker på att du sparar pengar. Således, när låntagaren samtycker till avtalet, kommer långivaren pose helt nya avgifter, dyra räntor och andra avgifter som sätter vikt på låntagaren, tills han / hon bryter och underlåter att göra betalningar på hypotekslån. Långivaren återtar därefter huset, likvidera hem för kontanter när låntagaren är kvar med inget hem och ingen plats att leva.

Som ett resultat har den federala regeringen förberett information för att hjälpa låntagare undvika att förlora sina hem. Eftersom eget kapital strippning blir en enorm industri, till Feds uppmana husägare se upp för rättvisa strippa, samt ta del av långivare som erbjuder lån som når över din inkomst. Tecken på bedrägeri är när en långivare säger att det är bra att överdriva dina personliga inkomster. Långivaren kan påverka dig att skapa ett lån med månatliga betalningar som är alltför hög för din inkomst. Lånet är tillåtet, eftersom långivaren rapporterar din lön check som högre än den faktiskt är.

FBI instruera också låntagare att vara uppmärksamma på lån vändning, vilket är processen att byta lån på regelbunden basis och begära större summor pengar på varje refinansiera äger rum. Lån fungerar vända detta sätt: När en konsument faller bakom på ett lån, erbjuder långivaren att förnya lånet och eliminera eventuella uteblivna betalningar. Ett antal bolåneinstitut är refinansiering lån om och om igen i en kort tidsperiod.

Du kommer dessutom vilja se upp för PMI, som är personlig inteckning försäkring, vilket är ett krav, men en handfull långivare försöker ladda för extra bevakning som inte behövs. Således bör husägare, särskilt familjer som knappt får genom, läs detaljerna i varje lån presenteras omsorgsfullt.

Om en långivare browbeating du underteckna ett kontrakt, måste du hitta en annan långivare, eftersom pressa låntagarna är ett bombsäkert tips att långivaren är ute för att ta dig för en åktur.

Trots allt, kommer den slutliga röst för att hantera bedrägerier hem kapital vara ditt ansvar. Använd idéerna i denna skrift för att hitta den bästa metoden för att hantera dina investeringar och du kommer att känna dig trygg.