kanadensiska bolåneräntor

I dagens marknad, är hyresgäster och även husägare i Kanada greps av en önskan att spara tillräckligt med pengar för avbetalningar. Anledningen är enkel. Kanadensiska bolåneräntor går ner och fastighetspriserna är i full gång.

För att täcka den stora efterfrågan på fler bolån, har långivarna anpassat flexibla tekniker, som att sänka ner sina kanadensiska bolåneräntor och komma med nya produkter hela tiden.

En traditionell kanadensisk bolåneräntan skulle vara ett lån kräver att köparen lägga ner 20 procent av fastighetens värde i kontanter. En sådan kanadensisk bolåneräntan kräver en stor summa pengar, men fördelarna är stora.

Titta runt för låga kanadensiska bolåneräntor

Shopping runt den kanadensiska bolåneräntan marknaden kan minska din handpenning kostnader. Med lite forskning, kan köparna komma även de utstationerade kanadensiska bolåneräntor och räntor för stora banker och få dem för mindre, ungefär en procentenhet eller ibland mer.

Till exempel är den kanadensiska förmedling företaget i Montreal, Multi-Prets Hypotheques erbjuder nu sina kunder en femårig kanadensisk bolåneränta på 5,1 procent. Detta är lågt jämfört med andra banker postat kanadensiska boränta på 6,5 procent. Detta ger konsumenterna möjlighet att spara tusentals dollar i kanadensiska bolåneräntor och räntor ensam under hela löptiden för sina lån.

Sänk ner kanadensiska bolåneräntan med CMHC lån

Ett annat sätt att sänka ner kanadensiska bolåneräntor och minimera mängden pengar du lagt ner är att få en Canada Mortgage och Housing Corporation (CMHC) försäkrade inteckning. En CMHC-försäkrade inteckning kan minska den kanadensiska bolåneräntan och handpenning till 5 procent. Det kanadensiska bolåneräntan är 20 procent lägre än traditionella bolån.

Med en CMHC-försäkrade inteckning, får du ett lån som är som de flesta andra lån förutom att du får en försäkring från CMHC på ytterligare lånebeloppet, som är skillnaden mellan den traditionella 25 procent kanadensiska bolåneräntan och den faktiska utbetalningen du lägger ner . Skaffa en CMHC försäkring innebär endast en engångsbetalning med kanadensiska bolåneräntor varierar mellan 1 procent och 3,25 procent av det totala lånet, beroende på mängden kontanter avlivas.

Låga kanadensiska bolåneräntor med icke-standardiserade bolån

Minska din kanadensiska bolåneräntan kan också uppnås genom att välja icke-standardiserade bolån. Aggressiva finansiella aktörer som Torontos Xceed Mortgage Corporation erbjuder otroligt låga kanadensiska bolåneräntor och minsta avbetalningar.

Att få en icke-standard inteckning är perfekt för människor som har stora tjänar befogenheter men få resurser kapital. Eftersom de har några tillgångar att backa upp dem, långivare kanske upp sina kanadensiska bolåneräntor när de ansöker om lån. Till exempel vill en entreprenör vars tillgångar placeras huvudsakligen i sitt företag att ansöka om ett lån. Hennes chanser att en få en låg kanadensisk bolåneränta för ett traditionellt lån är mindre jämfört med att få en reducerad kanadensiska boränta från en icke-standard inteckning.

Långivare av icke-standardiserade lån kommer att täcka hela köpesumman på ditt hus, så att du kan spara en hel del på höga kanadensiska bolåneräntor och en stor handpenning. Dock kommer långivarna ger bara ekonomiskt stöd om din totala månatliga ekonomiska åtaganden (skuld, räntor, skatter, etc.) är inte högre än 40 procent av din månadsinkomst.