kan regeringen spara riktigt hem från avskärmning

Nu, mer än någonsin, husägare måste kunna hitta legitima hjälp att rädda sina hem från avskärmning och de måste göra det omedelbart. Många yrkesverksamma och företag erbjuder tjänster, men din gissning är lika bra som mina, om huruvida det är en bluff eller inte. Ingen har egentligen en lista över bra företag och oärliga företag, så hur är husägare ska veta vem de ska lita på för att få hjälp?

Regeringen skulle ha dem lita på dem för att få hjälp, men Lets face it, är regeringen misslyckas fullständigt med alla deras lättnad planer. Ingen får hjälp och offer fortfarande vräkta och hemlösa! Banker och reparatörer berätta att de kan hjälpa till, men de är hela anledningen personen inför avskärmning är i denna situation i första hand.

Ingen verkar förstå vad man ska göra och det finns ingen bra plan för att lösa detta problem i framtiden. Detta lämnar husägare att klara sig själva, antingen med en gör-det-själv typ av metod eller genom att anställa någon att göra ett lån modifiering eller workout plan. I de flesta fall kan en modifiering förhandlare ger mycket bättre erbjudanden, spara $ 10,000 ‘s över löptiden för ett lån. De flesta husägare bara avvisas när de ber om ett lån modifiering och de vet inte hur man ska förhandla om ett godkännande. Utbildade experter är en välbehövlig tillgång i denna bransch om vi någonsin vill vårt bostadsmarknaden att återhämta sig.

Det är där avskärmning offer hamna i problem och där regeringen blir involverade när de inte borde. Vad som händer är att många husägare vänder sig till scammers om hjälp. De hittar någon som lovar att stoppa avskärmning men i slutet, de bara ta pengarna och springa! Regeringens svar på denna fråga, i stället för att gripa dessa idioter, är att avskräcka husägare från att söka professionell hjälp. Denna rädsla för att bli lurade orsakar miljontals avskärmning offer att förlora sina hem, kan när du sparar den med ett lån modifiering har ett enkelt svar.

Rädslan för att bli lurade är inte en logisk anledning för någon att förlora sitt hem. Denna rädsla är, för det mesta, obefogad. För varje person som tas tillvara, det finns 10 eller 20 personer som sparar sina hem med hjälp av en professionell förhandlare. De som gör sina läxor och due diligence på den professionella de väljer att göra affärer med, kör inte risken att bli lurad och kraftigt öka deras möjligheter att behålla sina hem och få en mycket reducerad betalning med ett lån modifiering.

Regeringen måste sluta skapa denna rädsla för allmänheten och börja vara proaktiva gentemot företag som scamming avskärmning offer. Tanken att en husägare bör förlora sitt hem, i stället för att anställa en förhandlare som har räddat 100-tals hem i det förflutna, är rent ut sagt galen. För det mesta är det väldigt lätt att upptäcka ett legitimt företag från ett bluff och med rätt information, kan offren eliminera risken för att bli lurad, samtidigt spara sina hem.

Lånet modifiering industrin måste regleras, snarare än elimineras, precis som bostads-och fastighets mäklare behöver licenser, så bör lån modifiering proffs. Om husägare är kvar med alternativen att lita på sina långivare eller regeringen för att rädda sitt hem, kanske 90% av dem liksom bara ge upp nu och rädda sig på massa problem, smärta och sorg!