kan låntagare med mindre än perfekt kredit få 100% finansiering för en dålig kredit inteckning

Tyvärr, i dagens Amerika alltför många människor har funnit sig i en position av att ha mindre än perfekt kredit. Å andra sidan är många långivare använder nu lindrigare utlåning riktlinjer än tidigare att godkänna låntagare med dålig kredit för en inteckning. Som ett resultat, även om du har dålig kredit, kan du fortfarande vara berättigad till ett bostadslån som omfattar en fullständig 100% av finansieringen.

Nedan har jag listat några idéer som kan hjälpa dig att få godkänt:

nätet bolåneinstitut

Kom ihåg att utlåning industrin mycket konkurrenskraftiga. Långivare letar alltid efter nya kunder och nästan alla lån officerare arbetar på provision och så om lånet inte går igenom de inte får betalt. Som ett resultat, är det i deras intresse att göra vad det tar att få dig ett lån – oavsett hur illa din kredit är.

Många online bolåneinstitut specialiserade på dåliga krediter låntagare och genom att kontakta flera långivare kommer du tydligt ökar du oddsen inte bara att få ett lån, men se till att du får den bästa räntan och lånet möjliga ordalag.

Tips – Bad kredit bolåneinstitut har högre räntor än traditionella långivare som endast lån till låntagare med god kredit. Som ett resultat, är det tillrådligt att du kartlägga marknaden i god tid, så att du kan leta efter olika dåliga paket kredit inteckning och har tid att jämföra och välja det som passar din nuvarande situation och budget.

kreditupplysning – kontrollera att det är korrekt

Din dåliga krediter kan inte vara ditt fel. Misstag från de primära kreditupplysningsföretag händer och så är det alltid en bra idé att få en kopia av din kredit. Begära en kopia av en tri-sammanslagna kredit rapport från varje långivare du ansöka om ett lån från. Anledningen till att du vill ha en tri-sammanslagna kredit rapport beror på att alla lån beslut baseras på mitt kredit värdering och så om du bara får en kredit rapport från en enda kreditupplysningsföretag kommer det inte att exakt spegla dig kredit värdering. Plus, kan eventuella avvikelser visar endast upp på en eller två bureau rapporter och så du behöver en fullständig kreditupplysning för att kontrollera att det inte är fel. Självklart, om du hittar ett fel måste du bestrida dem omedelbart.

Du kanske också vill kolla på gamla negativ. Om du bestrida dessa negativa poster, kan du kanske få dem bort från din kredit rapport. Ibland inkassoföretagen har flyttat din information runt så mycket att de register som är en enda röra. De får inte ens göra ett försök att utmana din tvist.

Rengöring upp din kredit rapport kan snabbt förbättra din kredit, vilket i sin tur kommer att öka dina chanser att få en inteckning som har lägre priser och bättre lånevillkor.

Tips – Dålig kredit inteckningar är en typ av lån som vanligtvis är fäst mot huset som du köper med lånebeloppet.

räntor

Räntorna förändras ständigt. Även om de inte studsar runt lika mycket på subprime-marknaden som de gör i detaljhandeln (bra kredit) marknaden de gör och kan förändras ganska lite. Därför uppmärksamma räntorna för att avgöra när den bästa tiden är att ansöka om ett lån.

Tips – För alternativ i att hitta den bästa långivaren för dig, kolla in länkarna nedan.