kan konkursen vara ett klokt finansiellt beslut

Har du någonsin undrat hur stora företag kan lämna in konkursansökan och hålla alla sina tillgångar? I kölvattnet av konkursen, kommer du att se stora uppsägningar och höjda priser på sina varor, men du kommer att se företaget – frodas på bara några år. De in konkurs och förlorat något? Ja, kan detta, och händer. Det händer ofta, faktiskt. Genom att lämna in konkursansökan, har stora företag lyckades stoppa avskärmning i år och fortsätta som vanligt.

Ny forskning har öppnat dörrarna till detta sätt att tänka igen. Det är ett gammalt sätt att tänka som plötsligt renovering. Hellre än att gå bort från ditt hem och all din rikedom, fil kapitel 13 konkurs och stoppa avskärmning på ditt hem. Nu bör du göra något misstag som genom att lämna in kapitel 13 konkurs, måste du betala din rygg avbetalning, men du är den som introducerar planen att göra payback, och, även om inteckning företaget måste godkänna din plan , kapitel 13 kommer att införa automatisk vistelse på din konkurs fallet, vilket innebär att så länge du har möjlighet att hänga på din del av överenskommelsen, kan din långivare aldrig återta ditt hem. För livet av ditt lån, så länge du betalar på ditt hem, kommer du stoppa din avskärmning.

Genom arkivering för kapitel 13 konkurs kan stoppa en avskärmning på ditt hem, men om du inte har råd med din nuvarande inteckning betalningar, så ska du vara försiktig med hur du närmar dig den här situationen, eftersom du inte kommer att kunna vidta denna åtgärd för ganska en tid. Lämna in konkursansökan för att stoppa en avskärmning är ett bra alternativ om du hade något händer där du var inte tillfälligt kunna göra dina betalningar, men du är nu, återigen, kunna. Detta kommer att möjliggöra en plan fast återbetalning för ryggen avbetalning som du har missat, liksom.

I huvudsak, när du filen kapitel 13 konkurs för att stoppa en avskärmning på ditt hem, du gör din ekonomi att omorganiseras så att du kan komma tillbaka på fötterna ekonomiskt. Det kan finnas vissa betalningar förväntningar som du behöver för att uppfylla innan du kan kvalificera sig för detta och ditt hem långivaren måste godkänna. Det fina med arkivering kapitel 13 konkurs är att det i många fall kan omstruktureringen av din ekonomi även slå ut en del av ryggen intresse du är skyldig på ditt hem, vilket kommer att ge dig lite mer extra pengar för att leva.

Mot bakgrund av den nuvarande bostadsbristen och mot bakgrund av den mängd utmätningar där ute, men detta är ett alternativ som bör övervägas om du står inför avskärmning på ditt hem som ansökningsdag konkurs kan hjälpa dig avsevärt. Innan du bestämmer dig för att lämna in konkursansökan, är det alltid en bra idé att prata med en konkurs advokat om dina alternativ och vad det kommer att göra för resten av ditt liv.