kan jag betala mitt lån med ett kreditkort

Ja du kan. Det finns två sätt att göra en inteckning betalning med ditt kreditkort.

Det första sättet är att använda bekvämlighet kontroller som kreditkortsföretag skickar ut varje så ofta. Dessa kontroller fungerar som de du skulle skriva från ett checkkonto, men de drar mot din kredit i stället tillgängliga bankmedel. Du kan skriva, signera och skicka dessa iväg till låneinstitut.

Det andra sättet är att använda en online billpay funktion (som typ finns på MBNA). Detta gör att du kan betala en viss summa till den angivna bolaget. Beloppet kommer att dras från ditt tillgängliga krediten och betalat till inteckning företaget liknar en check.

Nackdelen med dessa två metoder?

Du kommer inte att få några cashback, miles, poäng eller andra kreditkort belöningar kort för dessa transaktioner, vilket är det främsta skälet för att betala med ett kreditkort ändå.

Så, är det ett sätt att betala med kreditkort och ändå få bonus?

Ja det finns. Nå, det var.

Det fanns en tid när man kunde köpa Charter One presentkort med kreditkort. Dessa fungerade precis som ATM / betalkort och kan belastas med upp till $ 500 vardera.

I grund och botten du behövde bara att köpa dessa presentkort, ta dem till en ATM och betala uttagsavgift (ca $ 3) och pocket $ 497 kontant, medan fortfarande får dina bonus kreditkort. Du kan sedan sätta in tillräckligt med pengar för att betala dina lån och skriva en check för att täcka betalningen.

Naturligtvis allt detta krävs en hel del planering, men att kunna få pengar från ett kreditkort utan att betala enorma cash-förskott avgifter och ändå få din bonus belöningar är ett stort plus.

Naturligtvis var det här programmet missbrukas på detta sätt, och när de insåg att de inte skulle göra mycket pengar på det, var programmet avbryts.

Men att vara på jakt efter en annan kryphål som denna, eftersom de kommer upp hela tiden!