kan inte få finansiering refinansiera för extra money_

Om du inte kan få vanliga lån som personliga lån utan säkerhet på grund av din nuvarande kredit situation, det finns fortfarande chanser att få de pengar du behöver genom refinansiering ditt bolån. Med en utbetalning i refinansiera lån, kan du få ytterligare pengar ur ditt hem kapital i samma takt som resten av hypotekslån.

Cash-out refinansiera lån tjänar detta syfte väl, kan du få genom dem billig finansiering och ibland, om du kan refinansiera till en lägre ränta, kommer du även att kunna spara pengar. När din kredit värdering inte tillåter dig att driva traditionella finansieringskällor, kom ihåg att cash-out refinansiera lån kan hjälpa dig att få finansiering ändå.

bostadslån refinansiering

Hem lån refinansiering består på att ersätta en nuvarande inteckning lån med en annan för att få olika lånevillkor. Genom refinansiering ett bostadslån, kan man få lägre månatliga betalningar genom att förlänga lånets löptid, stora besparingar när minska räntesatsen eller förkorta återbetalning program, eller ens få ytterligare medel när refinansiering för ett högre belopp som den utestående skulden garanteras med tillgång.

I de flesta fall refinansiering uppstår när låntagaren behöver för att få en viss lättnad för budgeten och därmed förlänger programmet återbetalning av lån, oavsett om han får en lägre skattesats eller en högre, i syfte att minska mängden av de månatliga betalningar. Genom att göra detta, befriar låntagaren inkomster för att använda den för andra ändamål samtidigt få billig finansiering genom ett lån.

cash-out refinansiera bostadslån

En kontant ut refinansiera bostadslån består av begär ett bostadslån med en högre lånebelopp än den enastående ett så att återbetala tidigare lån och använda de extra pengar för andra ändamål. Om din nuvarande inteckning skuld är $ 60.000, men värdet på fastigheten är $ 100.000, kommer det inte vara svårt för dig att få en refinansiera bostadslån på $ 85000. Med de pengar du betala tillbaka $ 60.000 lån och du kommer att sluta med en extra $ 25.000 till användning på din diskretion.

Således, även om du inte kan få godkänt för oprioriterade personliga lån, kan du få finansiering genom användning av cash-out refinansiera bostadslån. Det är precis som att begära ett hem kapital lån men du sluta med ett enda lån och en enda månatlig betalning i stället för två separata lån och avbetalningar backas upp med din egendom.

konsekvenserna av refinansiering

Genom refinansiering du kan få den där extra pengar du behöver, men det finns ytterligare konsekvenser som du måste ta hänsyn till. Till exempel, kan du dra nytta av refinansiering om du kan få en lägre ränta än den ränta av din nuvarande inteckning. Detta kan vara sant om marknadsförhållandena har förbättrats eller om din kredit värdering har ökat efter att du tog din tidigare bolån.

Men, om du inte kan få en lägre ränta och du måste klara av en högre skattesats i stället eller du förlänga återbetalningstiden programmet, kommer du att få betala ännu mer än vad du hade i åtanke. Således, när refinansiering, måste du beräkna dina kostnader noggrant så du kan väl göra dig budget och vet exakt hur mycket denna nya finansiella produkten kommer att kosta dig.