kan du verkligen få en FHA refinansiera bostadslån med dålig kredit

Federal Housing Administration (FHA), en byrå för Department of bostäder och stadsutveckling (HUD), ger flera program bolån för låga till måttliga köpare inkomster hem.

Den amerikanska Federal Housing Administration erbjuder lån som hjälper individer att skaffa ett hem med en handpenning så lite som 3 – 3 av sin brutto månadsinkomst för att kvalificera sig för lånet. Fastighetsskatt, inteckning amorteringar och räntor och försäkringar beräknas för att bestämma total bostadskostnad. Denna totala boendekostnad och långfristiga skulder utgör total månadskostnad, som inte får överstiga 41 – 28 – 36%.

kan du verkligen få en FHA refinansiera bostadslån med dålig kredit?

Byrån har tillåter refinansiering systemen på försäkrade lån sedan början av 1980-talet. En “strömlinjeformad” FHA refinansiera täcker långivarens emissionsgarantier och dokumentationskrav, och innebär inte frånvaron av kostnaderna. Viktiga förutsättningar för en refinansiering inkluderar FHA försäkring av målet inteckning, uppdaterade betalningar, och en minskning av de utbetalningar som gjorts av låntagaren på grund av refinansiering. Låntagare måste konstatera att ett FHA refinansiera bostadslån med dåliga krediter även barer några pengar take-out på bostadslån.

För låneinstitut är en refinansiering strategi de kan följa “utan kostnad” planen, som inte medför out-of-pocket kostnader för låntagaren, men kommer att innebära högre låneränta jämfört med en kontantavräkning av avslutande kostnader. Premien från högre avgiften kommer han använde av långivaren för att täcka transaktionskostnader s avslutande kostnader. Med en FHA bostadslån dåliga krediter långivare, kan detta vara den faktor att godkänna ett lån. Med en FHA refinansiera bostadslån dåliga krediter alternativ, kan långivaren välja att integrera de avslutande kostnader med den nya inteckning belopp, förutsatt bedömning av ett mål equity nivå för tillgången. Alternativet till detta system är att utesluta bedömning, men detta innebär det ursprungliga inteckning belopp kommer att vara högre än den nya inteckning. Försäkrade inteckning program inom FHA för enskilda familjer inkluderar en plan som omfattar katastrofoffer, den energieffektiva inteckning program, bakåt eller hem kapital konvertering inteckning, titel jag hem förbättringar, rehabilitering inteckning, och ett program som täcker indianreservat och liknande begränsade egendom.

är det FHA refinansiera bostadslån dåliga krediter alternativ för katastrofoffer?

Sektionen 203 (h) program för katastrofoffer gör FHA för att täcka lån från sökande vars hem har förstörts av naturkatastrofer och är antingen återuppbygga sina hem eller valt att skaffa ett nytt hus. Det omvända inteckning eller HECM, som riktar sig till landets pensionärer, tillåter kontant omvandling av en del av den enskildes hem kapital. Den federalt försäkrade program ofta söks av äldre amerikaner att öka social trygghet, täcka hem förbättringar och finansiera medicinska akutfall. När du funderar på en FHA refinansiera bostadslån dåliga krediter långivare, se till att ha en erfaren revisor och advokat förklara detaljerna innan du registrerar dina refinansiera dokument.