kan du stoppa avskärmning – uppenbarligen du can_

Utestängning kan vara en av förmodligen den mest hemska upplevelser ett hushåll kan ställas inför. Lyckligtvis så länge sedan sheriffen skickas ut för att bli av med dig från sitt hem – långt ut, i de flesta fall – det är sällan förbi för långt för att förhindra en avskärmning från att hända. Så, kan du stoppa avskärmning? Självklart kan du! Följande – försäljning eller blankning ditt hem – är bara en uppsättning av de många möjligheter för dig.

En av de mest tydliga metoder för att få från avskärmning är att sälja ditt hus innan de tar ut det från dig. Med den här metoden kan du inte att kunna bo i ditt hus, men du kan trappa ner säkert till en mindre bostad, speciellt när du sänka eventuella vinster i försäljningen snarare än din långivare.

Om däremot, är ditt hus värt under din skuld på det då ett annat alternativ kanske passar dig bättre – till korta sälja din bostad. Också känd som en “pre-avskärmning lösas”, med en kort försäljning din agent försöker byteshandel ett avtal med din långivare att helt enkelt acceptera mycket mindre än den totala grund. Medan en långivare kan eller inte kan acceptera en kort försäljning, är det ofta till deras fördel, särskilt i dagens ekonomi när långivare är hopa avskärmad egenskaper snabbare än de kan lasta dem. En nackdel med kort sälja ditt hus är att det negativt påverkar din kredit, men inte alls lika direly som en avskärmning.

Sammanfattningsvis – kan du stoppa avskärmning? – Klart du kan! Du behöver bara gå vidare och ta tjuren vid hornen och agera snabbt och beslutsamt innan din långivare har tid för dig att slutföra alla åtgärder som vidtas mot dig.