kan du refinansiera en Georgia inteckning efter konkurs

Skaffa en Georgia inteckning refinansiera efter konkurs är inte så svårt som de flesta människor tycker att det är. Eftersom du redan har en nuvarande inteckning, och kommer helt enkelt att byta ut detta lån med ett nytt lån, känner långivare inte det finns en stor risk när man erbjuder dig ett godkännande.

hur snart kan du refinansiera?

Inom 6 månader lämna in konkursansökan, kommer du att kunna hitta en långivare är beredda att erbjuda dig en Georgia inteckning refinansiera. I vissa fall kan du ha möjlighet att refinansiera ännu tidigare. Som sagt, ju längre du väntar, desto lättare blir det att få en låg ränta.

vad kommer långivare titta på?

När du granskar din begäran om en Georgia inteckning refinansiera efter konkurs, kommer en långivare titta på flera olika saker för att avgöra om att inte du är berättigad till lånet. Inkomst, sparande och förmåga att betala tillbaka lånet kommer alla att vara föremål för fokus, men den stora avgörande faktorn kommer att vara din kredit rapport. Långivare vill se att du har gjort ett försök att hålla upp med dina nuvarande räkningar, samt några rader av etablerade kredit efter konkurs lämnades in.

hur mycket kommer refinansiera kostnaden?

Kostnaden för din Georgia inteckning refinansiering kommer att bero på hur mycket pengar du lånar, tillståndet i din kredit värdering, och den risknivå långivaren känns de antar. Den största kostnaden blir i ränta. För närvarande priserna på Georgia refinansiera lån i genomsnitt 5,53 procent. Låntagare som har en låg kredit värdering eller en konkurs på deras kreditupplysning kommer sannolikt förväntas ytterligare 2 till 4 procentenheter mer än detta genomsnitt. Den andra stora utgifter för en Georgien inteckning refinansiering kommer att stänga kostnader. Dessa kostar normalt genomsnitt strax över $ 3000 för Georgien invånare. Den goda nyheten är att din konkurs skulle ha liten eller ingen effekt på dessa avgifter.