kan du råd med huset du vill

Om du har funderat på att flytta till ett nytt hem på en sak som definitivt har passerat ditt sinne är om du har råd med nya hem som du har valt. Detta beror naturligtvis på det belopp som du lånar från din långivare och den totala mängden handpenningen som du kan göra. Så om du har undrat “hur mycket hus kan jag råd?” Kanske du vill ta reda på din övre gräns är.

Vilket belopp du ska betala varje månad som lånebeloppet ränta, kommer fastighetsskatt och premier för husägare försäkring att avgöra om du har råd att köpa en viss hem eller inte. Du kanske också måste lägga in ett extra belopp för privata försäkringar för hypotekslån. Andra mycket viktiga faktorer som kommer att hjälpa dig att avgöra om du har råd med en viss hem eller inte är din inkomst, villkoren för inteckning, räntan, termer, krävs ned betalningar samt det maximala förhållandet av bostäder bekostnad till intäkter. Många gånger vid åsynen av ett hus efterlängtat, kanske du glömmer att tänka på om du har någon redan utestående skuld.

Det bästa sättet att du kan svara på din fråga “hur mycket hus kan jag råd?” Skulle vara att använda online räknare tillgängliga. Du kan enkelt bestämma en tid handpenning som du kan göra. Det är lätt att göra eftersom det är ett engångsbelopp som är fri från ränta. Den svåra delen är de månatliga betalningar som du gör. Detta beror på vilken typ av långivare du har lånat pengar från och räntan han avgifter.

Hur bekväm är du med antagande om en stor summa pengar som skuld? Detta är en viktig faktor som hjälper till att avgöra om du har råd att betala hur mycket pengar du kommer att få betala med tanke på att du köper huset som du har valt. Du måste ha en bra uppskattning av hur mycket pengar du har råd att spendera varje månad. Om du tänker efter beräkningar, att det inte finns tillräckligt med pengar för att göra betalningar för hemmet, sedan överväga att köpa ett annat hem. Använd online räknare tillgängliga.