kan du få dåliga krediter hypotekslån

Kan du få dåliga krediter hypotekslån? Om du tror att eftersom du har dålig kredit du är ute på tur när det gäller att få en inteckning, tänk om. Det finns gott om dåliga krediter inteckningar som finns idag till konkurrenskraftiga priser.

År sedan, var du tvungen att ha bra kredit och 50 procent ned innan du kan hoppas att uppnå en inteckning. Idag, däremot, kan du få en dålig kredit inteckningar med lite eller inga pengar ner om du vet hur man handlar. Och även om du troligen betala en högre ränta än de som har bra kredit, kan du förvänta dig ändå att hitta konkurrenskraftiga priser när du handlar för en inteckning.

Dålig kredit inteckningar? Inte en omöjlighet. Vad du behöver göra är att gå till en inteckning mäklare som kommer att hitta dig en bra sub prime inteckning företag som kommer att förbinda ditt lån. Sub prime långivarna bara kom in i bilden under de senaste 20 åren. Dessförinnan skulle du ha svårt att få en inteckning om du hade antingen dåliga krediter eller ingen kredit.

En sub prime inteckning gör att du kan få ett konkurrenskraftigt boränta på en sub prime inteckning garant. De avgifter som är förknippade med att göra med en sub prime inteckning företag är lite högre än de med en traditionell bank, men räntorna är inte så mycket högre. Dessutom, kan du förhandla avgifterna precis som du kan med andra långivare. Det finns lika många sub prime långivare där ute som gör inteckningar som det finns banker och andra långivare inteckning. Detta innebär att du kan dra nytta av konkurrensen och förhandla fram en bra affär.

Bara för att du har dåliga krediter finns ingen anledning att tro att du inte har råd att köpa ett hem. Du kan få dåliga krediter hypotekslån nästan var som helst. Det första du vill göra är att kontakta en inteckning mäklare och berätta om din dåliga krediter. De kommer då att veta att fordonet som ska arbeta för att få dig på ett lån. Även om du har en tidigare konkurs, kan du hitta en inteckning.

Det har aldrig funnits en bättre tid än just nu att köpa ett hus. De bostadspriserna är lägre än någonsin och bolåneräntor är mycket låga, också. Även om du letar efter dåliga krediter hypotekslån, kan du få låga och konkurrenskraftiga bolåneräntor. Om du lägger 20 procent ned på ett hus, kan du gå “nej doc” vilket innebär att du inte behöver ge sysselsättning kontroll eller inkomstskatt information för att få godkänt för lånet. Du behöver bara fylla i en ansökan och få en bedömning av fastigheten.

Om du har längtat att köpa ett hem i den nuvarande köparens marknad, men har hållits tillbaka eftersom du känner att du inte kommer att godkännas på grund av din dåliga krediter, tänk om. Dålig kredit inteckningar gör det enkelt för alla att kunna få en inteckning i ett hem, även de vars kredit är mycket dålig.