Kalifornien Mortgage modifieringar alternativ

Kalifornien inteckning ändringar har varit i nyheterna under de senaste månaderna som miljontals möter husägare eller ansikte osäkerhet om sin förmåga att fortsätta betala sina lån.

Näsa-dykning hem värden, har skyhöga arbetslöshet, höjda skatter och betalningar ballongflygning lett till att många husägare till randen eller förbi randen till avskärmning och konkurs. Många Kalifornien villaägare räddades genom att få en inteckning modifiering och många fler kommer. Men är en inteckning modifiering ditt enda alternativ?

Som med alla stora ekonomiska och rättsliga beslut är det viktigt att beakta både dina kortsiktiga och långsiktiga mål innan man vet om en Kalifornien inteckning modifiering är rätt för dig. För vissa husägare kan det finnas bättre beslut, från: avskärmning försvar, konkurs, handling i stället för avskärmning, refinansiera, omvänd inteckning eller kort försäljning.

En licensierad advokat i Kalifornien kan förklara dessa alternativ för dig och granska med er för-och nackdelar som de relaterar till både kortsiktiga och lång-groddar mål. Vissa husägare har legitima avskärmning försvar. Andra kan tycka att deras bästa tillvägagångssättet är att underteckna handlingen av deras hem över till långivaren i stället kämpa en avskärmning eller söka en inteckning modifiering.

Konkurs kan vara ett alternativ men detta beror på både dina kortsiktiga och långsiktiga mål. En omvänd inteckning för seniorer kan vara ett lönsamt alternativ där du börjar att dra kapital ur ditt hem i stället för att försöka göra betalningar för det. En kort försäljning är när banken går med på att låta dig sälja fastigheten för mindre än dess värde och utplåna resten av skulden skulden.

Det är viktigt att känna till alla dina alternativ. Långivare kommer inte presentera din fulla alternativ eftersom deras främsta syfte är att göra vad som är bäst för banken, inte för dig. Vanligtvis är den enda personen som kommer att se ut för dina intressen, bortsett från dig själv, är din advokat.

Om du har frågor eller vill veta alternativ till en Kalifornien inteckning ändring bör du hitta en licensierad advokat i Kalifornien.