Kalifornien Mortgage mäklare och långivare – lånegodkännanden med bra eller dåliga krediter

Inteckning mäklare har förmågan att hitta det perfekta hemmet lån för din kredit typ. Innan långivare började erbjuda ett utbud av bolån, få godkänt för ett hypotekslån med dålig kredit var omöjligt.

visa våra rekommenderade Kalifornien Mortgage mäklare på nätet.

Idag finns det många lån och långivare som fokuserar på både bra och dåliga lån kredit inteckning.

alternativ för husköpare med god kredit

Naturligtvis kommer att ha en hög kredit värdering presentera bättre alternativ bolån. Till att börja med, om din kredit värdering är över 680, betraktas du en prime låntagare. Denna status gör att du kan använda med någon inteckning företag och få de bästa priserna.

Dessutom kan de med god kredit kvalificera sig för noll pengar ner bostadslån upp till 107%. Denna finansiering alternativ är perfekt för husköpare som söker hjälp med handpenning och avslutande kostnader. Dessutom kan fastighetsinvesterare utnyttja 107% finansiering för att få tillräckligt med pengar för att göra förbättringar till egenskapen.

Personer med god kredit kan också kvalificera sig för en ingen dokumentation lån eller en angiven inkomst lån. Båda alternativen är idealiska för egenföretagare eller inkomst som är svår att kontrollera.

dålig kredit lån alternativet

Om du har dålig kredit, dina lån alternativ för en inteckning är också stor. Långivare inser att utmärkta kredit är svårt att upprätthålla. Dålig kredit händer av många anledningar, och kan påverka goda människor. Till exempel, kan förlust av anställning eller allvarlig sjukdom skapar en finansiell börda. I detta fall blir det svårt att upprätthålla regelbundna betalningar.

Majoriteten av bolåneinstitut och mäklare tror på en andra chans, så de erbjuder flera låneprogram som tillgodoser låga kredit poäng. Detta inkluderar 100% finansiering lån, inga pengar ner bostadslån, VA hem lån, låga inkomster bostadslån, etc.

Hur man ansöker om ett hypotekslån

Om nytt till hemmet köpprocessen, kommer bolåneinstitut och mäklare hjälper dig med ansökan. Innan fylla i och skicka en inteckning ansökan om godkännande, begära flera offerter från olika långivare. Om du använder en mäklare, flera erbjudanden är automatisk.

Det finns flera fördelar med att få flera inteckning citat. Långivare erbjuder olika priser och villkor. Genom att förvärva flera erbjudanden, kan du jämföra olika lån paket och välj finans alternativet med de lägsta bolåneräntor.