Kalifornien inteckning – vad som väntar när man köper ett hus i Kalifornien

Kanske du köper ditt första hem i Kalifornien, eller kanske du flyttar till Kalifornien från en annan stat. Hursomhelst, är det viktigt att du utbilda dig på Kalifornien bostadslån innan shopping för ett hem och inteckning. Den här artikeln förklarar vad du behöver veta innan du köper ett hem i Kalifornien:

Medianvärdet priset på ett hem i Kalifornien är $ 211.500. Nyligen har hem i Kalifornien har uppskattar till priser långt över riksgenomsnittet. Som ett resultat, inkomstnivåerna i många delar av Kalifornien är för låga för att köpa en median-från hem med en konventionell lån. Även de genomsnittliga räntorna i Kalifornien är under riksgenomsnittet, Kalifornien har en av de lägsta nivåerna av hem överkomliga i nationen.

Kaliforniens Civil Code Tillhandahållande av Fastigheter reglerar utfärdandet av rörlig ränta för köp av fastigheter. Därför är låntagare som utfärdats stora inteckning belopp garanteras en fast ränta inteckning. Kalifornien Lagen förbjuder också kravet på ränta mer än en dag innan inspelningen av inteckning även om låntagaren mottagit lånet före detta tillfälle.