kalifornien hem inteckning företag – hur mycket hus kan du råd

På grund av stigande huspriser, är många husköpare köper våld bostäder de inte har råd. Medan många har möjlighet att hantera avbetalning, de är oförmögna att hålla upp med verktyg och andra kostnader hushåll. Det finns sätt att du kan undvika att bli “hus pank.” Innan du ansöker om ett bostadslån, är det klokt att konsultera en inteckning professionell och avgöra hur mycket du realistiskt råd att spendera på ett nytt hem.

bor i ditt sätt

För att få mest glädje av att äga ett hem, är det viktigt att leva i ditt sätt. Tyvärr är många människor frossa i nya hem. När detta inträffar, måste du antingen hitta ett sätt att generera extra pengar eller nackdelen med ett mindre hem.

Då igen, vissa husköpare inte fullt ut förstår hur mycket pengar det tar att köra ett hushåll. Det är dock viktigt att komma ihåg att större bostäder kräver mer el och så vidare. Ta detta i beaktande innan man köper ett nytt hem. Om du har råd med inteckning betalning, men har liten disponibel kontanter för företag och andra oväntade kostnader, kan det vara klokt att välja ett billigare hem.

dra nytta av inteckning räknare

Olika bolåneinstitut erbjuder online inteckning miniräknare för att ge framtida husköpare en uppfattning om framtida amorteringar. Dessa räknare är inte exakta. De flesta behöver inte beräkna skatter och försäkringar. Om du använder en inteckning miniräknare, helt enkelt input hem pris, ränta, och lånet. Genast kommer räknaren ger ett beräknat månatlig betalning. Vanligtvis, skatter och försäkringar är ungefär en extra $ 200 till $ 250.

använda en ansedd inteckning mäklare

På grund av stadiga ökningar av bostadspriserna kommer många inteckning företag och långivare godkänner husköpare för lån som inte passar in i deras budget. Köpa ett hem som du inte har råd skapar många problem, särskilt om du är en första gången hem köpare. Vissa långivare kommer att råda klienter klokt. Å andra sidan, det finns långivare som har en praxis att övertala husköpare att köpa hem som är långt över sina tillgångar. Om en inteckning mäklare eller lån företag verkar alltför påträngande, förnekar deras erbjudande.