kalifornien dåliga krediter hypotekslån – 3 saker att undvika när man ansöker om bostadslån

Om ansöker om ett hypotekslån med dålig kredit, det finns åtgärder du kan vidta för att hjälpa till att få ett bättre pris. Visst, om din kredit värdering är låg, är sannolikheten för att få en prime-räntan smal. Ändå rimlig takt dåliga krediter hypotekslån är tillgängliga. Som en bostad, måste du vara villig att undersöka olika långivare och jämföra olika låneprogram. Dessutom bör husköpare undvika manövrar som kan skada deras chanser för godkännande.

undvika sena betalningar när de ansöker om en inteckning

Även om din kredit värdering är bra, är det enstaka sena betalningar gemensamt. Om du planerar på att köpa ett hem, är det viktigt att skapa en god betalning historia med borgenärer – innan du ansöker om ett bolån. Hypotekslångivare förstå att det uppstår situationer som gör det svårt att betala räkningar i tid. Men om hopp om att köpa ett hem, är det viktigt att börja skapa goda kredit vanor.

Många långivare godkänner bolån till personer med flera sena betalningar. Men dessa personer betala högre priser. För att undvika en ökning av bolåneräntan, försök att lämna alla kreditkort och betalningar lån i tid. Om möjligt, anta nya betalningsmoral minst tolv till sex månader innan de ansöker om ett bolån.

begränsa antalet kredit undersökningar

Ett vanligt misstag som görs av vissa husköpare är att låta flera bolåneinstitut att dra sina krediter. Shoppa runt för ett bostadslån är smart. Men om man jämför tre eller fyra enskilda långivare, samtycker inte till att ha din kredit kontrolleras. Istället begär ingen skyldighet citat från långivare.

Citat medför inte kreditkontroller. Dock måste köparna ge en korrekt kredit beskrivning. För att göra detta, hjälper det att få en kopia av din personliga rapport på nätet, vilket inte räknas som en kredit utredning. När långivare remittera en offert, jämföra olika erbjudanden och välja lån med bästa priser och villkor. Nästa, fylla i en ansökan bolån. För att slutföra lånet godkännande, kommer den valda långivaren drar din kredit.

undvika att öppna nya krediter konton

När du ansöker om ett hypotekslån, är det viktigt att hålla en låg skuld till tal. Skaffa nya krediter och ansöka om en inteckning är en dålig idé. Till exempel, om du köper en bil innan ditt bolån är klar kommer detta att öka din skuld till tal. Detta kan påverka huruvida du fortfarande kvalificera sig för det godkända lånebeloppet. För att undvika besväret med att behöva kvalificera sig för ett hypotekslån, skjuta öppna nya krediter konton tills lånet avslutas.