Kalifornien bostadslån företag – ansöker om ett hypotekslån på nätet

Ansöker om ett hypotekslån på nätet sparar du både tid och pengar, särskilt om du bor i Kalifornien. Med bolåneinstitut konkurrerar om ditt företag, är det mer sannolikt att hitta rimliga priser. Långivare, godkänt av California Housing Finance Agency, kan också ge tillgång till statliga program för att hjälpa dig att köpa ett hem.

söker på nätet för din lokala långivare

En av de många fördelarna med att titta på nätet för din inteckning är att du har så många fler valmöjligheter när det kommer till långivare. Med finansiering företag främst regleras av federal lag, kan du vara lugn att arbeta med en inteckning företag från hela landet.

Online långivare ge nära snabblån uppskattar att hjälpa dig att göra ett smart finansiering val. Du kan jämföra räntor, avsluta kostnader och diverse avgifter. Allt utan att skada din kredit rapport från många kredit undersökningar.

finna regeringens hjälp med online långivare

Majoriteten av de nationella finansiella företag är kvalificerade att bistå med de många tillgängliga statliga program. För dem med låga till måttliga inkomster, kan du få lägre priser, minska privata försäkringar för hypotekslån, eller hjälpa till med en handpenning via HUD.

Kalifornien har också ett antal unika statliga program för att hjälpa människor att köpa ett hem för första gången. CalHFA före godkänner långivare, många som är nationella företag, att erbjuda dessa program.

Under lånet offertformuläret, kan du notera också att du är intresserad av statliga stöd med din inteckning. Långivare kommer sedan ge dig ytterligare information antingen i ditt lån citat eller genom ett uppföljande telefonsamtal.

ta nästa steg – att tillämpa på nätet

Tillämpa nätet kommer ofta kvalificera dig för lägre priser än om man tillämpat på en stadsdel kontor. Med den strömlinjeformade lånet ansökningsprocessen, långivare har möjlighet att spara pengar och tid. Så du får lägre priser och en snabbare respons.

När du har skickat din information över en säker anslutning, kommer din långivare kontakta dig med en detaljerad tidsplan. Din låneavtalet kommer att anlända inom kort med posten för din recension. Därifrån är det bara en fråga om att samordna försäljningen med ditt spärrade företaget och mäklaren. Själva ansökningsprocessen tar cirka två veckor.