kalifornien bolåneräntor och siffror

När det gäller inteckning är berörda kommer du säkert att upptäcka att det finns många inteckning planer som finns tillgängliga. Du pratar om lån med fast ränta eller du talar om justerbar ränta lån, kommer du få allt här i Kalifornien. De aktierelaterade bostadslån samt hem linjer eget kapital på kredit finns också här ute. Det är verkligen inte betyder att du köper eller du går för refinansiering, kommer du att bombas med en bunt av systemen. Alla av dem är lika bra. Kort sagt, Kalifornien är en av de mest utvecklade länderna i USA och du är bunden att få nästan vad som helst här. De städer som Las Angeles och San Francisco är hjärtat i denna stat. I denna artikel kommer jag att diskutera några av de bolåneräntor och system i Kalifornien.

bolåneräntan typer

Det finns i allmänhet två typer av bolåneräntor som finns tillgängliga. Den första typen av inteckning är en fast ränta inteckning. Några av de system som finns är lätt enligt följande:

Ett. FRM i 30 år.
2. FRM i 15 år.

Räntorna är omkring 5 till 6% och du kommer att få betala pengar i fasta delen. Om du vill att du får det bästa bör du rådfråga inteckning mäklare rätt låg. Den största fördelen med FRM är att du bara kommer att få betala de fasta avbetalningar varje månad. Du kommer att finna detta mycket bekvämt. Du bör också veta att marknaden endast kan förbättras eftersom tiden passerar.

Därför kommer dina pengar värde fortsätta öka och det kommer att vara din lön om du är i jobbet. Även om du har ett företag då också din inkomst bara kommer att öka i takt med tiden kommer att passera genom. Men om du kommer att tala om betalningen då allt är fast. Om du betalar 100 $ i dag per månad då du kommer att betala samma belopp även efter 20 år. Jag hoppas nu att du skulle ha fått poängen.

Den andra är den justerbar ränta inteckning. Du hittar nästan alla de system som tillämpas i Kalifornien också. Justerbar ränta lån är att föredra när du är redo att betala tillbaka pengarna på mycket kortare tid. Du kan få en 3 års ARM samt 2 års ARM.

Så dessa är några fakta om inteckning system och priser i Kalifornien.