justerbara inteckning hemligheter avslöjas-hur armen bostadslån missbrukas av krokiga inteckning mäklare

ARM bostadslån är en mycket populär lån för en mängd olika skäl och kan gynna en viss typ av låntagare. Men det är ofta förknippad med många problem och har orsakat många oförberedda villaägare att förlora sina hem också.

Om du inte är bekant med den justerbara inteckning så ska du nog undvika dem. Tyvärr har många mindre sedan ärliga inteckning mäklare driva detta lån på ett stort antal intet ont anande och outbildade låntagare för en rad olika skäl.

Varför oärliga inteckning mäklare älskar lånet armen hem

Det första du måste förstå om inteckning mäklare är att nästan alla av dem arbetar på provision. De får en andel av din totala lånebeloppet och eventuella avgifter deras företag samlar sitt ursprung ditt lån.

I de flesta fall måste hitta sina egna kunder och källa till affärer. För att se till att de inte fastnar med en dålig månad måste de alltid att sälja och marknadsföra sig för att hålla ett jämnt flöde av framtidsutsikter ringer eller sluta vid kontoret.

Av denna anledning många dåliga inteckning mäklare kommer att försöka att sätta kunden i ett lån som tvingar dem att refinansiera, liksom ARM bostadslån gör. De hoppas då att när det är dags att refinansiera du kommer att ringa upp dem och refinansiera med dem. Eller många håller en databas och kommer att ringa dig om sex månader innan ditt lån är inställd på att anpassa sig och be om ditt företag. Så vad de faktiskt gör är att använda lånet ARM hemmet som ett sätt att hålla en stark ner linje och full bok av verksamhet på din bekostnad.

vad du ska göra om du fastnade med en justerbar inteckning

Om du har en justerbar inteckning som du behöver för att refinansiera och du känner att du lurades att lånet är det sista du ska göra är att gå tillbaka till den ursprungliga mäklaren.

Istället hitta ett mer välkänt företag och berätta förskott du inte vill att en justerbar inteckning, om de försöka prata dig in i en sedan gå ut. Det finns många ärliga inteckning företag som skulle vara glada att hjälpa dig oavsett om lånet du vill, när de fungerar för dig inte tvärtom!