justerbara inteckning hemligheter avslöjades – hur armen bostadslån missbrukas genom tvivelaktiga inteckning företag

Vid en jämförelse med fast ränta lån ARM bostadslån kan verka som en bättre väg att gå till många låntagare med sina mindre räntor och hus payments.But det ofta gånger är ansluten med många problem och det har gjort många intet ont anande individer att förlora sin egendom också.

För att få maximal nytta och använda denna inteckning i rätt situation du måste inse hur de fungerar och vilka farorna är. Tyvärr har många mindre sedan ärliga inteckning mäklare annonserar denna inteckning på ett stort antal omedvetna och outbildade kunder för en blandning av orsaker.

varför vilseledande inteckning företag bli upphetsad över armen bostadslån

Den viktigaste och berätta inslag om de flesta inteckning mäklare är att de arbetar på provision, om de inte säljer lån de inte får paid.Their provision är baserad på en viss procentsats av de avgifter som de gör från din inteckning. Dessa vinster kommer från avgifter lån originering och incitament långivare.

De flesta inteckning mäklare måste bero på sig för att få nya lån och källor bolån. För att hålla ett konstant flöde av nya lån och affärer kommer på dem bra inteckning mäklare kommer att marknadsföra och sälja hela tiden för att hålla sina inkomster förutsägbar.

Tricky inteckning mäklare kommer ofta svårt att sälja dig på lånen ARM hem, de gör detta för att hålla er kommer tillbaka för att refinansiera i en kort tid och detta hjälper dem upprätthålla konsekvent verksamhet.

De hoppas då att när det är dags att refinansiera du kommer att ringa upp dem och refinansiera med dem. De kan också hålla reda på kunder i en databas och börjar sälja dig på en refinansiera några månader innan din ökar bostadslån. Så de är i princip tillämpar lånet ARM hem som ett verktyg för att hålla er kommer tillbaka för mer och hålla sina fickor fulla på din bekostnad.

vad ska du göra om du blev lurade med justerbar inteckning

Aldrig gå tillbaka till den ursprungliga inteckning mäklare om du känner att du är rippade eller felaktigt sålt en justerbar ränta inteckning.

Om du upptäcker dig själv i stället för att ha en justerbar inteckning av fel skäl och känna din mäklare drivit dig till det, på något sätt gå tillbaka till samma bostadslånet företag alternativt hitta en äkta lån företag och berätta för dem direkt att du inte kräva ett lån ARM hem. Du kommer att upptäcka att det finns bra och pålitlig bostadslån mäklare som sätter kunderna vill framför sin egen, eftersom det är vad mäklaren är tänkt att göra, arbeta för låntagaren och inte vice versa!