justerbar ränta inteckning lån hur man undviker bedrägerier

Om du utnyttjar en justerbar lån ränta inteckning, informeras om de olika bedrägerier och bedrägerier av ARM. Sådana bedrägerier kan kosta en husägare sina aktier om låntagarna inte undvika vissa vanliga misstag.

Hur får scammers låntagarnas information?
Att hindra dig från att komma i några justerbara lån ränta inteckning bedrägerier, är det viktigaste att du känner till bedragare informationskälla. De bedragare samlar vanligtvis information från företag som håller personakter av individer. De riktas mot människor som har dålig kredit rapport eller finanskris.
Vad finns det för tips för att undvika ARM bedrägerier?
För att undvika bedrägerier med justerbar ränta inteckning lån, låntagare måste vara försiktig och informerad om konsumentlagstiftningen. Nedan ges fyra tips som hjälper dig hålla dig borta från bedrägerier.
Akta dig för långivare som vägrar att lämna ut betalningsuppgifter: Innan du ansöker om ARM lån, göra någon grundlig forskning om långivare och deras betalningsuppgifter. Använd internet för att få en snabb kontroll på olika långivarnas profil. Det vanligaste lånet bluff som långivare utför inte ger detaljerad information i början, men ta ut högre priser senare. Enligt de lagar, är en inteckning långivare skyldig att ge dig detaljerad information om priser, avgifter och kostnader stängning till låntagarna. Om en långivare är inte redo att lämna uppgifter om priser, avgifter och kostnader stängning, inte väljer lån från den långivare.

Skriv inte på någon tomt eller ofullständiga dokument: Om din långivare vill att du ska skriva på dokumentation som är ofullständiga eller felaktiga, vara säker på att han är upp till något ruff. Långivaren kan fylla ut det tomma dokumentet som han vill med högre räntor och avgifter som kan kosta dig hem. Falsk information kan även landa dig i juridiska problem.
Akta bolåneinstitut som är alltför påträngande: Om en inteckning långivare försöker hårt för att sälja dig sina lån, vara försiktig och aldrig gå med på de ofördelaktiga villkoren för dessa “hårda sälja” långivare. Ärliga långivare kommer aldrig att försöka upp-sälja en inteckning.
Akta dig för negativ amortering: Negativ amortering sker i ARM lån när den månatliga utbetalningen inte innefattar fullständig grund intresse. Den ränta som inte betalas läggs till den huvudsakliga balans vilket i sin tur ökar ditt lån balans. ARM med negativ amortering kallas Option ARM vilket är mycket riskabelt eftersom de månatliga betalningarna ökar med stigande räntan enligt börsindex. Oärliga långivare dra fördel av denna ökning av hastigheten att lura låntagare.

Innan du tar ut en ARM lån, är det viktigt att låntagaren ska förstå villkoren och har tydlig kunskap om lånet. Han borde vara väl medvetna om konsumenternas lagar för att slå tillbaka i händelse av bedrägerier. Endast då kan han undvika att falla in i ARM bedrägerier / bedrägerier.