jämföra bolåneräntor idag visar högre priser bostadslån i april 2010

Med räntor går upp nyligen många amerikanska husägare funderar på att jämföra bolåneräntor idag. Vissa analytiker anser att april 2010 kommer att bli en vändpunkt när det gäller den nuvarande låga ränta miljö vi befinner oss i. Sedan början av april har vi sett 30 år fast bostadsränta flytta upp från 4,75% hela vägen till 5,1 %. Var inte förvånad över att se denna trend fortsätter.

Federal Reserve Bank inte längre köpa inteckning värdepapper och 10 år statskassan ränta avkastning har sett en kraftig upp trend under de senaste veckorna. Dessa är två starka indikationer på att bolåneräntorna är inställda på att gå mycket högre under de kommande veckorna och månaderna.

Genom att gå igenom processen att jämföra priser bostadslån idag amerikanerna skulle kunna spara en betydande summa pengar på sina månatliga betalningar bostadslån. Det är viktigt att förstå att inte alla husägare kommer att kvalificera sig för en mycket låg hastighet i den nuvarande ekonomiska miljön. Tyvärr är vissa husägare kommer att finna att de uppfyller kraven för en hastighet närmare 6% än 5%.

Ingen vet om april 2010 ska de årliga bottenrekord för bolåneräntor, men många analytiker fortsätter att förutsäga mycket högre inom en mycket snar framtid. Vissa analytiker har förutsäga detta sedan så tidigt som i november 2009. Lyckligtvis, totalt sett är fortfarande låg, men bli inte förvånad om aktuella låneräntor flytta upp till nivåer närmare 6%.