jämför bolåneräntor för refinansiering – välja det bästa refinansiera inteckning alternativet

När refinansiering ett hypotekslån, husägare har flera alternativ. Det finns många skäl för refinansiering en befintlig inteckning. De senaste fem åren har bevittnat låga bolåneräntor. Dock kommer låga räntorna fortfarande inte alltid.

Innan räntorna börjar stiga, bör husägare utnyttja sin refinansiering alternativ.

vilket hem bolåneinstitutet att välja?

Många finansiella låneinstitut erbjuder inteckning refinansiering. Om hopp om att säkra en god raffi lån, kan det vara praktiskt att använda en refinansiering specialist. Mortgage specialister har möjlighet att ta itu med alla dina frågor. Dessutom kan de erbjuda expertråd på vilken typ av inteckning refinansiering att välja.

Villaägare som är nöjda med sina befintliga bolåneinstitutet kan överväga att skaffa en ny inteckning med samma långivare. Emellertid använder samma långivaren inte nödvändig. I själva verket, även om dina bolåneinstitut erbjuder ett bra refi låneräntan, hjälper det att få ytterligare offerter och jämföra olika erbjudanden.

vilka är dina raffi lån alternativ?

När refinansiering ett hypotekslån, husägare har flera lån alternativ. Vanligtvis husägare refinansiera att låsa in en låg fast ränta. Detta sätt, avbetalning förblir förutsägbar. Många väljer justerbar ränta inteckningar nedan av deras låga inledande kurs. Om husägare väljer ett hypotekslån med en justerbar ränta (ARM), bör de förutser att ändra priserna. Om priserna faller, ARM: s poserar lite hot. Men om räntorna ökar, så ökar inteckning betalning.

Villaägare bör också välja en idealisk term när refinansiering ett hypotekslån. Till exempel kommer de att förlänga lånet genom refinansiering i ytterligare 30 år, eller välj en kortare sikt och refinansiera i 15 år.

cash-out refinansiering lån alternativ

Eftersom den genomsnittliga konsumenten skulden är ca $ 8000, exklusive auto lån och studielån, många husägare väljer refinansiering som en metod för att minska sina skulder. Cash-out refinansiering, vilket innebär upplåning från ditt hem kapital, är perfekt för att konsolidera skulder och finansiera andra stora utgifter såsom hem förbättringar.

Innan du ansöker om en refinansiering, bör husägare göra sin forskning och bekanta sig med raffi-processen. Till exempel innebär refinansiering betala avgifter för att avsluta. Således, husägare borde ha en kontant reserv eller välj ett hypotekslån som inkluderar möjligheten att linda de avslutande avgifterna i princip balans.