jämför 100% ccjs inteckningar – vi avslöja fakta _

Någon annan som har problem med 100% ccjs bolån? Tyvärr få en 100% CCJs inteckning kan leda till kasseringar. Som försäkringsbolag ogillar manliga förare men gynnar förare lady. Många inteckning och lån långivare och även mäklare har en liknande typ av system, normalt banker och hypoteksinstitut föredrar bra kunder kredit historia och hålla sig borta från dåliga krediter kunder. För dem med negativ eller dålig kredit denna lilla guide ger några lätt att följa tips för att öka dina chanser att inte bli avvisad och hjälpa dig att få inteckning du behöver.

Nedan finns några lätt att följa tips som hjälper dig:

Secret 1: Se till att du har råd att betala! Se till att du har råd att betala, även om räntorna stiger i framtiden. Om möjligt fixa det 100% CCJs inteckning ränta.

Secret 2: Håll utkik efter tidig betalning avgifter! När du accepterar en inteckning du skriver ett avtal med leverantören, täcker denna hur länge en särskild ränta kommer att tillämpas för. Om du vill remortgage och flytta bolag under denna tid eller ibland för ett år eller två efter vissa långivare innebära avgifter. Titta på detaljerna i det finstilta att kontrollera vilka avgifter kan döljas.

Secret 3: Acceptera inte det första citatet! Väg upp fördelarna med olika erbjudanden med hjälp av antingen en mäklare eller inteckning rådgivare. Använd online tabeller inteckning ligan för att se vilken typ av ränta håller erbjudande för kunder med ccjs.

Secret 4: Se om du kan förbättra din dålig kredit scoring – Finansbolag uppdatera din kredit fil felaktigt och lägga ner sena betalningar som var gjorda i tid. För att ta bort felaktiga poster från filen kan du använda Equifax eller Experian att komma dig kredit-fil. Du kan också ta bort vissa former av länsrätten Domar. Vår huvudsakliga webbplats förklarar detta i detalj.

Secret 5: Använd en 100% ccjs inteckningar specialist mäklare eller oberoende inteckning rådgivare. Dessa experter har normalt tillgång till nästan varje inteckning produkt på marknaden och därmed kan källa du bästa möjliga affär. Motsatsen till hypoteksinstitut och banker dessa myndigheter har tillgång till hundratals inteckning produkter och kan ibland erbjuda billigare priser än att gå direkt till den aktuella banken lånar ut pengar.

Om du ska fylla i ansökan om ett 100% ccjs inteckningar måste du se till att du ansöker till den typ av långivare som kommer att acceptera dig. När du gör så du bör vara försiktig och endast tillämpas på rätt typ av företag hypotekslån. När du tillämpar en kredit sökning kommer att utföras av långivarna. Massor av sökningar på din kredit-fil kan sänka din kredit värdering och därmed öka den effektiva räntan du erbjuds från en långivare. Begränsa sökningar görs till 3 eller så och du bör vara fina.

Den första webbplatsen för att hjälpa dig är den här webbplatsen Inteckningar ccjs det är specialiserat på negativa inteckningar kredit historia. Dessutom massor av råd för remortgaging kan hittas genom att besöka ccjs Remortgages