Jag köpte ett hem och aldrig kvalificerat sig för en inteckning

Du trodde nog att alla var tvungna att kvalificera sig för att få en inteckning. Annat än vad som kan ha hänt under de senaste åren, har ni rätt. Långivaren vill veta hur du ska betala tillbaka lånet och ha garantier.

Om du vill köpa ett nytt hem i dag och fick avslag av din bank, skulle du vilja veta hur du kan få en inteckning utan att bli kvalificerad? Detta är svaret på alla dina böner. Få en omedelbar lån, och bästa, inte har underteckna något lån papper för det.

Keeps getting better, så berätta mer. Du har min uppmärksamhet. Aldrig behöva gå till banken och aldrig behöva möta lån officer. Behöver inte bevisa något

Wow, är det alldeles för bra för att vara sant. Det händer varje dag och du kan också få en av dessa lån. Räntorna är i allmänhet mycket konkurrenskraftiga och längden på lånet varierar. Vill du veta mer? Så långt så bra.

Där kan få hitta dessa lån så att jag kan få en? Skulle du tro att de finns i nästan varje stad i USA?

Dessa typer av lån och transaktioner kallas köper “omfattas.” Du tänker … förbehåll för vad? Du köper under förutsättning att man antar säljarens nuvarande inteckning. Whatttttt … Du kan inte göra det, har jag hört …

Ja, har du hört att det finns en “beror på försäljning” klausul, men jag har aldrig hört talas om en långivare någonsin ringer ett lån genom försäljning, om de fick betalt i tid.

Här är affären. Det finns många motiverade säljare idag som bara vill sälja sin egendom och inte kan, och är snabbt på väg in i avskärmning. De vill sälja sina hem, och skydda sina krediter, men har ingen köpare.

Du accepterar helt enkelt att köpa hem. De kommer gärning det över till dig och även tillåta dig att ta sin inteckning. Du betalar bort det och gissa vad … du kommer att äga hemmet. Du kan behöva att eventuellt göra upp några retroaktiva utbetalningar eller skatter?

I själva verket, i många fall kan säljaren betalar även du att köpa deras hem. Wow, låter det för bra för att vara sant? Det är vanligt, men bara till dem som vet. De flesta människor tror att det bara finns ett sätt att göra saker, och i fastigheter, är det inte sant, vilket framgår här.

Detta är sant. Den enda bestämmelse är … om du försöker göra ett “föremål för” transaktion, måste du vara ärlig och följa upp med ditt löfte. Om du håller med, måste du betala alla räkningar i tid, och inte lämnar säljaren hängande. Du kan sälja fastigheten och eller dina intressen, men du måste göra det rätta alltid. Vara av god moralisk karaktär och den högsta integritet.

Om du vill veta mer om hur man köper en fastighet “föremål för” och att hitta dessa säljare, besök min hemsida idag. Tack …