investeringar bolån gör att pengar arbeta för dig

en inteckning för att matcha din investering

Mortgage pengar att arbeta för dig? Varför inte? Ni har hört finansiera experter talar om att göra dina pengar arbeta för dig. Om du tror att det handlar om försäkringar, är du helt fel. Med fastighets-boom på avskärmad egenskaper, kan du få din chans nu, även om det här är första gången som en investerare.

Investment bolån fungerar som din traditionella hypotekslån, bara den här gången, du kommer in i affärer. Du kan få en fast ränta inteckning eller en justerbar ränta inteckning, det som passar din ekonomi. Eller du kan prova lyckan med en av dessa icke-traditionella inteckning system som gör att fler människor med dålig kreditvärdighet eller egenföretagare till egna egenskaper.

hur det fungerar

För att skydda sina investeringar, långivare kräver låntagare att ge plats karta över fastigheten på försäljning och en rapport om de ekonomiska böckerna av fastigheten om du köper ett hotell eller en restaurang. Om vad de ser ser lovande ut, är din investering hypotekslån godkänt snabbt.

Initialt långivare kommer att kräva en 25% handpenning. Du måste också betala för en ansökningsavgift, stänga avgifter och andra avgifter i samband med inteckning. Kort sagt, du går igenom alla motioner i ett traditionellt lån för en primär hem.

Men du kan alltid leta efter långivare som är villiga att göra sig av med vissa avgifter om de ser dig som en bra investering också. En god kreditvärdighet kommer att gynna dig med lägre räntor. Men det är bäst att leta efter bättre erbjudanden.