investera i inteckning skydd

Det finns ett par möjligheter inteckning skyddet på marknaden idag. Om du ska investera en stor del av din inkomst (och ditt liv återbetala lånet) för att köpa ett hus, så måste du ta dig tid att titta på de möjligheter som finns för att skydda ditt beslut. Det viktiga är att räkna ut det som passar bäst för dig och dina behov.

Ett. Term Life Assurance (försäkring) kan ställas in för att täcka lånet om låntagaren dör innan betala av beloppet i sin helhet. Det finns vanligtvis två typer: den årliga förnybara politiska och nivån Premium politiken. Den årliga förnybara har en premie som stiger som den försäkrade blir äldre. Nivån politiken premien förblir densamma under en viss tid (vanligtvis block 10, 15, 20 år eller mer).

2. Inteckning betalning skydd sätts upp för att betala amorteringar om du inte kan arbeta på grund av sjukdom, arbetslöshet, eller ens en olycka. Det kan täcka upp till 52 veckor av betalningar som säkerställer att ditt hem är säkert för ett helt år, även om de flesta bara täcker cirka 36 veckor.

Inteckning skydd kan vara mer än bara en försäkring som betalar om något oförutsett skulle hända. Det bästa du kan göra är att spara pengar och ha sex månader till ett värde av din nuvarande inkomst i en katastroffond. Inte bara kommer du att ha skydd mot olyckliga händelser – om de skulle uppstå – men du kommer att tjäna ränta på pengarna.

Att köpa ett hem är en stor investering. Det finns många sätt att skydda dig själv och din familj och att garantera dem ett hem oavsett vad du kan möta i framtiden. Inteckning skydd kan vara i form av en försäkring eller skydd planen, eller det kan vara i form av öre snatta och sparande. Hursomhelst, är du säker på att sova bättre vetskap inteckning hanteras.