intresse endast inteckningar förklarade

Om du har ekonomiska problem, kanske du vill överväga att gå för ett intresse bara inteckning affär. Med denna typ av inteckning affär du bara återbetala ränta, är det kapitalbelopp ifred men räntan som betalas i sin helhet varje månad.

Det är en idealisk inteckning för människor som vill bo i ett hus men lider finically.
Intresse endast inteckningar kommer fortfarande att kräva att du betalar för den primära beloppet på önskad förfallodatum. Du kan ha problem med att göra det, inteckning företaget eller banken kommer fortfarande få din bostad även om du betalar dem med intresse för många år.

Om du planerar att gå med ett intresse bara inteckning affär, kan det vara en bra idé att börja spara lite pengar för att betala för kapitalbeloppet. Om din lön är inte den bästa, ändå försöka budgeten lite pengar för denna återbetalning. Att betala kapitalbeloppet långsamt är bättre än ingenting alls. Om du samlar tillräckligt med pengar för din långivande bolaget varje månad, kan det vara en bra idé att ge denna ersättning till dem för att rensa enitial kapitalbeloppet.

Titta på intresse endast inteckningar från en annan uppfattning, är inteckning endast betalningar en anständig typ av inteckning om du är intresserad av att vistas i ett hus, men du egentligen inte kan stanna där för evigt som du skulle betala mer på lång sikt. Så snart du behöver för att överföra, kan du sälja ditt hus för att betala för fastigheten. Du verkligen inte få något i denna transaktion utom om marknadsvärdet på din fastighet verkligen går upp.

Intresse endast inteckningar är en bra idé, men alltför riskabelt om du är intresserad av att köpa hem av avtalad förfallodag. Alltid tänka två gånger innan du går med denna transaktion avbetalningsplan.