intresse endast inteckningar får fakta

Ränte-Only Finance, har varit populära i år på grund av den främsta orsaken att de tillåter dig att betala bara ränta för den period av inteckning och därmed minska din månadskostnad. Med tanke på att lånet betalas månadsvis, är det en bra plan, särskilt om du bara vill behålla fastigheten för en kort period av år

De mindre tidsperiod återbetalning val är särskilt vanligt, i alla delar av samhället. Individer som att få en bostad inteckning baserad på intresse bara inteckning hittar ett års option återbetalning attraktiv för en rad olika skäl. För du skulle kunna äga ett hus. Sedan kommer den extra fördelen – du kan alltid välja en annan bostad, eller snarare köpa en annan, efter tidsramen. Det finns alltid möjlighet att du kan bli uttråkad med din nuvarande hus. Detta är ett av skälen till varför en mindre återbetalningstid är alltid bra.

Inte alla är lämplig för denna typ av finansiering som det finns vissa risker som är förknippade, även för personer som tror att detta är den bästa typ av lån för dem att de kan spara mycket pengar. Det är alltid klokt innan man tar på en inteckning av detta slag för att söka professionell vägledning. En inteckning mäklare kommer att vara abel att prata igenom fakta och komplexiteten i denna typ av inteckning. För vissa människor ett intresse bara inteckning kommer inte att vara rätt på grund av deras riskprofil och skulle hellre ta ut en återbetalning lån i vetskapen om att allt trots ett dyrare lån åtminstone de betala av sina förskott. Men med en återbetalning lån under de första åren mest av den månatliga återbetalningen kommer att bestå av främst intresse ändå.