intresse bara hem bolån – njuta större månatliga kassaflöde

Intresse endast hem hypotekslån betraktas som nya företeelser i lån industrin och även i hemmet inköp industrin. Medan en stor del av ränta lån inteckning endast refinansiera är ett större kassaflöde varje månad, kan sådant kassaflöde ökar faktiskt komma med orimliga priset att betala. I utbyte mot större pengar varje månad, kan husägaren offra omedvetet sin förmåga att njuta av hypotekslån med fast ränta bortsett från möjligheten att bygga på eget kapital.

Ja, när det kommer till ränta endast bostadslån, låntagaren stor nytta det om bara för den ökade pengar varje månad. Husägare som går igenom räntekostnader lånet endast refinansiera är säkert att ha mer tillgängliga pengar varje månad eftersom de bara betalar initialt på räntekostnader. Eftersom betalningen på kapitalbeloppet minskas, är husägaren sätta i en situation där han kan nu råd att ha större hem eller njuta av en mer bekväm livsstil med sin nya budget. Ändå, det finns ett pris att betala för sådan refinansiering typer.

Medan intresset bara hem hypotekslån är inte idealisk, erbjuder de fördelar särskilt i situationer när ägaren har problem i sitt fullgörande av månatliga räkningar. I sådant fall kan han vara bara alltför villiga att offra en ekonomisk förlust bara så att han fortsätter att betala sina räkningar varje månad på ett snabbt sätt.
En nackdel med ränta endast refinansiera bolån är att de görs tillgängliga med ARM eller justerbara bolån ränta. Det betyder bara att priserna är instabila och varierar som det främsta indexet stiger och faller från tid till annan. Sådan är en kostsam risk för husägaren att uppleva speciellt när räntorna markant öka. Vanligtvis ett lock placeras på beloppet i procenttal, och medan ökningen av räntorna kan vara på viss tid, kan det faktiskt vara ett stort misstag för villaägare.

En annan stor nackdel med refinansieringen endast bostadslån är att sådana system underkänna husägaren att bygga upp i sina hem kapital under början skede där återbetalning kan ske endast på låneräntan. Detta är säkerligen ett stort problem för de flesta villaägare särskilt de som vill tjäna betydande vinst från försäljning och utrangering av sina hem. De kanske till slut finna att deras deltagande i sådana hem inteckning refinansiering systemet endast negativt påverkar deras chans för generering av ren vinst från försäljningen av deras egendom.