intresse arbitrage och pengarna sammanfoga konto

När du öppnar ett sparkonto på 1% – 2% ränta, tar banken att pengar och inlåning det i en “sopa konto” där de sedan omdirigera den till andra investeringar eller lån till konsumenten (kanske du) vid säga, 9%. Så de “lånar” (hålla dina besparingar) på 2% och tjänar på 9%. Det innebär att när det gäller din verksamhet banken tjänar att 7% spridning. Ett av de begrepp som vi behöver använda i vårt dagliga liv är vad bankerna använder varje dag, intresse arbitrage.

Nu har jag ingenting emot banker. Jag älskar bankerna. Utan banker skulle vi inte kunna köra våra vackra bilar till våra vackra hem. Bankerna ger oss möjlighet att få saker i livet som höjer vår levnadsstandard. Men utöver det, är det upp till oss att vara smart och använda de verktyg till hands att placera våra pengar att arbeta för oss inte banken.

Så återigen som ett exempel, om jag kom till dig idag och sa att jag har en bank som kommer att låna dig pengar på 4% och du känner en bank ner på gatan där du kan lägga dina pengar på ett konto och tjäna 6%. Du kommer att tjäna till att 2% sprids. Detta är intresset arbitrage. Ett annat begrepp för att förstå är att när det kommer till våra inteckning, avbryter intresse är detsamma som att tjäna ränta … till öre.

The Money Merge konto ™ program använder dessa två begrepp i att accelerera en inteckning payoff. På sätt räntan beräknas på en öppen kredit som en HELOC, kontra hur räntan beräknas på en sluten lån såsom en första inteckning, kan vi ha en viss kontroll över hur mycket vi faktiskt får betala i ränta på det hemmet.

Genom att använda HELOC som en kontroll / sparkonto tillsammans med Money Merge konto programvara, kan vi flytta relativt små ökningar av skulden från första inteckning till HELOC varigenom förändra hur räntan beräknas på denna skuld. Genom att flytta den skulden på ett kontrollerat och ansvarsfullt sätt, baserat på din kassaflöde och guidade genom den webbaserade Pengar sammanfoga konto programvara, kan vi kompensera stora delar av intresse och potentiellt spara tusentals dollar.

Detta är inte en “magisk kula”, det är ett verktyg. Husägare får betala 100% av kapitalbeloppet på sina lån och kommer fortfarande att behöva hantera sina pengar på ett ansvarsfullt sätt. Men med Money Merge konto program, kunde de står för att spara en hel del i ränta på detta lån.

Jag hoppas att du har hittat den här artikeln intressant och informativt. Om du har några frågor tveka inte att kontakta mig.

-Greg campbell