inteckningar

Kanadensiska inteckningar har några ganska subtila skillnader från det brittiska systemet så jag har inga tvivel om att de kommer att vara ganska nytt för de flesta nationaliteter. Oavsett vilken typ av hem du köper, är chansen att du kommer att behöva en inteckning. Det finns många olika metoder för att finansiera ett köp fastighetsköpet som är unika för Kanada:

Förutsatt en inteckning – Detta innebär att man tar över säljarens inteckning och eliminerar behovet av att ordna din egen finansiering. Den kurs du tar på kan mycket väl vara fast lägre än de priser som erbjuds och du bör inte vara skyldiga att betala bedömning och andra kostnader installation. I vissa fall kommer du inte att behöva kvalificera sig för inteckning heller, även om detta beror på de ursprungliga villkoren som följer av långivaren. Normalt kommer du att köpa ut den del av lånet som redan betalats ut av det nuvarande långivare.

Standard inteckning – De flesta större banker kommer att låna upp till 65% av det beräknade värdet för invandrare innan de har fast anställning som en del av en välkommen till Kanada paketet. Detta beror på individuella omständigheter och självklart kommer inte att vara tillgängliga för vissa personer. När du arbetar i heltid, bör normala reglerna.

Vendor Take Back – I grund och botten, kommer säljaren av fastigheten låna några eller alla av de kontanter som krävs för att köpa på villkor som förhandlats fram mellan er. Detta är mycket attraktiv för köpare som normalt inte uppfyller kraven för en inteckning. Skulden kan säljas till en tredje part, men de ursprungliga villkoren ska gälla.

Med en så stor del av ditt nya liv på bordet är det definitivt värt att använda sig av en professionell Mortgage Broker. På så sätt, alla alternativ för finansiering noggrant kommer att förklaras, kan goda råd om de bästa alternativen för dina individuella omständigheter ges och tillgång till inteckning medel kan ordnas för de flesta människor under de mest förmånliga villkoren.

Enligt internationella lagar om penningtvätt, kommer ALLA inteckning leverantörer kräver nu ursprungsintyg för eventuella medel som används för att köpa en fastighet. Det är viktigt att alla advokater Slutplädering för husförsäljning, pengar kvitton överföring, sparande uttalanden och dokument bank görs tillgängliga när du ansöker om en inteckning. I grund och botten att du har en verifierad “paper trail” för dina pengar!

Slutligen kommer de flesta kanadensiska arbetsgivare betalar varje 2 veckor och så är det klokt att betala dina lån “varannan vecka”. Detta innebär att du kommer att göra 13 utbetalningar per år i stället för 12, och så kommer att betala lånet av snabbare.

Med kanadensiska hem köper, om du måste låna mer än 75% av det beräknade värdet på hemmet det anses vara en hög andel lån och Mortgage Loan Försäkring kommer att behövas.