inteckningar-tips för att få från ansökan till stängning

Du har hittat ditt hem och förhandlat fram ett bra pris. Nu har du hittat en långivare och du kvalificerad och lämnade alla dina papper arbete och fick godkänt. Pojke vad jobbigt säker glad att det är över. Vänta en minut där vän-det är inte över!

Det är precis som att köpa en bil-när du kommer till finans kontoret du tror att du är klar och kan dra en suck av lättnad-fel igen! Finans kontor i bilhandlare är resultatenheter och stora sådana också.

Bolåneinstitut är inte alla lättstött feely, få dig att må bra, har ditt bästa för ögonen, lämna den där varma känslan slags folk. Du måste vara ansvarsfull och kliva upp på plattan och gör dina läxor, få flera offerter, och hålla dig ögonen vidöppna.
När allt det är det största köpet av ditt liv.

Här finns flera saker att vara på jakt efter som bara kan spara lite pengar men mest av allt hjälpa till att försäkra att du fick en rättvis och bra affär på ditt lån och få dig från ansökan till stängning utan ett skumt.

— Lånehandläggare SHOPPING. Min fästmö, som är en professionell shopper, skulle vara den första att berätta SHOP SHOP SHOP! Detta är det största köpet av ditt liv, gör dina läxor och hitta den bästa inteckning kille eller tjej i stan. Inte bara be din fastighetsmäklare som kan vara i partnerskap med en skurk inteckning mäklare. Samtliga låneprogram är ganska mycket samma. Hitta den bästa långivaren. Och jämför.

— OVER UPP. Tanken här är när du ansöker inte falla offer för tanken att om du precis fått ett intresse bara eller ARM du kan kvalificera sig för ett större hus. Klart du kan. Sedan när verkligheten sätter in i två tre eller fem år och du har hela bördan att betala plus en premie du kanske inte ha råd med huset. Bolåneinstitut är där för att sälja saker inte försäkra att du kan göra betalningar.

— Dolda kostnader Räntorna är inte de enda kostnader som är förknippade med lånet. Ofta finns det en kostnad förknippad med att få en bra ränta. Få alla kostnader för att skriva fram och jämför med vad som händer vid stängning. Långivare lita på stressfaktor att veta om de får dig i sista rummet och de drar en snabb en du sällan har ett alternativ. Har ett alternativ.

— KLOCKAN FÖR EXTRA. Kredit livförsäkring, varannan vecka betalning program, går listan på och på. De flesta av dessa är inte värt pengarna, men de kommer att göra din långivare glad eftersom de representerar enorma vinster för dem.

De flesta hypotekslån Officers är ärliga hårt arbetande folk. Liksom alla branscher finns det alltid 3-5% som är rötägg. De är de med underprissättning som ger alla ett dåligt namn. Ha en backup långivare som står i kulisserna i fall något går söderut på dig vid stängning. Låt dig inte skrämmas till att acceptera något som inte är rätt.

Efter dessa tips hjälper dig att få från ansökningsprocessen till stängning av lånet utan problem.