inteckningar takt bluff

Dick Turpin bar en mask –

Det kommer alltid att finnas rövare, men när de bär kostymer pin rand är de nästan i förklädnad. De av er som känner till din historia kommer att bekanta sig med highwayman Dick Turpin som vanhedrande bar en mask för att dölja sin identitet.

Pin rand kostymer och rövare –

Det har väl dokumenterat att kartellen för brittiska bolån ränta fixeringsmedel har dömts av den allmänna opinionen för rån vid många tillfällen. Därför budskapet bör vara tydliga, akta er för dem som bär kostymer stift rand. Jag använder termen kostym stift rand lätt men det är en term som i allmänhet förknippas med bankirer med B.

Stå och leverera –

Stå och leverera är tydligen hur Dick Turpin hälsade sina offer innan beröva dem. Det bör finnas en skylt ovanför dörren för alla banker och bolåneinstitut “Stå och leverera” eftersom det är vad vi konsumenter göra, leverera vinst till våra rövare.

Den bluff –

Okej vi är alla medvetna om att det finns en kreditåtstramning och bolåneinstitut lånar inte ut pengar. Men när de gör de verkligen försöker ta igen sina massiva nya förluster genom att öka skillnaden mellan Bank of England (BOE) basränta och inteckningar som de tar ut dig. Detta är en bluff.

Vilka åtgärder du kan ta –

Först av allt kom ihåg att precis som Dick Turpin långivare har en pistol mot ditt huvud. Men du kan vidta några åtgärder som innebär någon risk. Shoppa runt som du kommer att bli förvånad över skillnaden mellan antalet en bolåneinstitutet och några små samhällen byggnad.

Hur man spara tusentals –

Leta efter en låg ränta fast inteckningar takt som de erbjuder trygghet och är ofta lägre än den standard rörlig ränta (SVR). Håll ett vakande öga på mängden uppläggningsavgift och några tidiga straff inlösen och du kan spara tusentals pounds med en låg ränta bindningstid bolån ränta.