inteckningar ränta rekordlåg, upptäcka mördaren fråga att ställa din mäklare

Insider kunskaper –

Få konsumenter skulle känna systemet med bostadslånen så låt mig förklara hur det fungerar med inteckning mäklare. Det finns inteckning produkt mjukvara som håller detaljerna i nästan varje inteckning affär finns. Många mäklare kommer att hävda att ha tillgång till “varje produkt på marknaden” och via Mortgage hjärnan eller Trigold inteckning varuförsörjning programvara detta påstående kan vara sant.

Mördaren fråga –

En långivare panel är antalet långivare den typiska inteckning mäklare kan uppmana att göra affärer med. Vissa mäklare kommer att ha så få som sex och några nästan varje långivare i landet. Så mördaren fråga att ställa din inteckning mäklare är, “Hur många långivare är på din panel?” Om din mäklare fudges då ställde frågan be honom att skriva ner antalet långivare på panelen och skriva om detta.

Variation är kryddan –

De säger att sorten är livets krydda och jag skulle säga att det är därför de flesta av oss handlar på stormarknader som vi har så många olika produkter att välja mellan. Samma regel gäller för den panel av långivare en inteckning mäklare har tillgång till. Ju fler långivare på panelen desto bättre chans har du att få tillgång till de bästa och lägsta bolån ränta.

Rökridå och speglar –

I denna högteknologiska värld som vi lever i många inteckning mäklare kommer att ta med en bärbar dator för att ge dig en inteckning presentation. Det hela ser mycket swish och en bärbar dator kan vara en mycket användbar försäljning stöd för både inteckning mäklare och kund likadana. Men uttalanden som, “Vi har tillgång till över 4000 inteckning produkter på marknaden” kan vara just rök och speglar.

Var inte rädd för att fråga –

När ber mördaren frågan var inte rädd för att gå ett steg längre genom att fråga om din inteckning mäklare har tillgång till de bästa erbjudandena på Mortgage hjärnan eller Trigold. Du kanske blir glatt överraskad hur mycket pengar denna insider kunskap kan rädda dig och precis vad en bra affär du kan säkra dig.