inteckningar ränta rekordlåg, använd vår cryatal boll för att signalera när du ska köpa eller sälja

Till salu skyltar –

Håll ögonen öppna för antalet “till salu”-skyltar ner någon en eller två speciella vägar i ditt område för “tecken” av egendom rörelse. Ju fler tecken på mer rörelse som husägare försöker att tjäna pengar på det egna kapitalet i deras hus. Ju fler tecken desto bättre.

Det finns två olika tecken –

Skyltar och observationsstudier skyltar. Vi har täckt den förra det senare är nästan lika lätt att känna igen med en liten satsning. Om du ser ständigt samma antal till salu skyltar i en väg med ingen Såld klistermärke på det som är ett tydligt tecken på att huset inte säljer.

Utnyttja observation –

Det finns många sätt du kan dra nytta av att vara observant och jag verkligen inte skulle förespråka “ambulans jagar” (dra vinning av andras elände). Ett sätt skulle vara att få en låg inteckningar takt. Såhär – När du har valt ett hus som inte är i rörelse, sätta in Du erbjuder tillsammans med hur mush du har råd i avbetalning.

Vips –

Du kommer bli förvånad över vad en inteckning långivare eller mäklare kan dra ur hatten, om de tror att de har en verklig utredning. Desperata tider kräver desperata åtgärder och bolåneinstitut och mäklare både kommer att gå den extra milen för att hitta de allra bästa inteckningar takt. Speciellt om det innebär att skillnaden mellan en försäljning och ingen försäljning.

Låg inteckningar takt –

En låg ränta inteckningar kan ofta leda till lågt och överkomligt inteckning betalning vilket är vad du behöver för att säkra din “dröm” hem och vad de bolåneinstitut vill utverka en överenskommelse. Kom ihåg detta och använda det till din fördel under förhandlingarna.