inteckningar hur att jämföra inteckning mäklare och långivare

Bolåneinstitut och Hem mäklare Lån är oftast par sätt en låntagare kan få ett bolån. De inteckningar finns till en låntagare kommer att variera från en mäklare till mäklare eller långivare till långivare, är det svårt för din dagliga bostadslån sökande att begränsa en lämplig låneprogram. Som ett resultat, anställer de tjänster av en inteckning mäklare eller gå direkt till deras närmaste långivare för hjälp. Nu uppstår frågan, vilket är bäst för mig, en långivare eller mäklare?

Det finns positiva och negativa med att använda antingen en mäklare eller långivare för fastigheter lån, så du bör se över vart och se vilken som är rätt för dig och din specifika situation. Även om det är sant att långivaren och mäklaren har samma målet att ge dig en inteckning, det finns skillnader. Mäklare för det mesta är 1099’d yrkesverksamma, som arbetar för att säkra en fastighet lån för dig. De arbetar genom olika kanaler och en mängd grossist långivare och få ersättning för att slutföra transaktionen. Majoriteten av bolåneinstitut som annonserar på Internet är mäklare.

Långivare erbjuder en uppsjö av olika val, men utsikten är begränsad till endast de lån som erbjuds av en enskild finansiell institution. Dessutom har de ett självklart val att sälja din fastighet lån på andrahandsmarknaden. Vissa banker säljer bara subprimelån eller de som kräver behöver också en hel del underhåll med minimal avkastning på investeringen. Mest specialiserade finansiella institutioner tillhandahåller bara inteckningar för låntagare som inte är berättigade till vanliga lån som erbjuds av standard eller konventionell långivare och de låntagare som normalt väljer att starta sina lån utnyttjar inteckning mäklare med flera källor och program för att passa deras behov. Detta innebär att dina chanser att få tillgång till vissa lån program är låg med en bank eller långivare och de är högre när man använder sig av en inteckning mäklare.

Vissa långivare säljer lånet men behålla service delen, vilket gör det verkar som om din inteckning fortsätter att ägas av banken eller inteckning företag. Både banker och låneinstitut erbjuda bättre priser och villkor. De måste också lämna en god tro uppskattning om vad avslutande kostnader kommer att bli, och de regleras och granskas enligt statliga lagar. De är bäst om du är berättigad till en prime inteckning produkt .. Om du ansöker om en inteckning med en mainstream långivare du kommer att kunna spara om avgifter inteckning mäklare som du kommer att effektivt skära ut mitten mannen. Vanligtvis kommer du att behöva ha ett perfekt kredit-fil och en del eget kapital i ditt hem eller en stor insättning.

Mäklare används främst eftersom de har tillgång till ett mycket bredare utbud av produkter än den konventionella långivaren. De har tillgång till ett enormt utbud av produkter från hundratals olika långivare. Detta kommer säkert rasie dina odds att lokalisera en produkt som passar din specifika situation, särskilt om du är din egen chef eller inte har en oklanderlig kredit historia. De stora inteckning mäklare på tillfällen har möjlighet att ge låntagarna exklusiva och semi-exklusiva erbjudanden. Dessa inteckningar är inte tillgängliga på allmänheten vilket innebär att det är alltid en bra idé att kontakta åtminstone en inteckning mäklare för att ta reda på vad de har att erbjuda. man kan göra det enkelt på nätet där de annonserar sina skattesatser och ger dig breask om kostnader och avgifter till följd av låga annonsering på Internet. Exklusiva erbjudanden är oftast bara tillgängliga för en begränsad tid och rikta vissa låntagare.