inteckningar första gången köpare

Den goda nyheten för första gången köpare är att det finns en tillgänglighet på produkter tidigare generationer har inte upplevt. Men ganska ofta den största frågan första gången köpare är om de kommer att kunna låna tillräckligt för att köpa fastigheten de vill, tillsammans med det faktum att den stämpelskatt som tillämpas för första gången köpare är också negativt påverka dem.

Priset på fastigheter övervägs av första gången köpare ökar snabbare än den allmänna marknaden. Antalet första gången köpare är på den lägsta registrerade nivån på 25 år som en ökande mängd människor trängts ut av fler och fler områden.

I många fall är den enda likheten mellan första gången köpare deras brist på en befintlig inteckning eller egendom att sälja. En av de vanligaste frågorna från första gången köpare är hur mycket de kan låna till sin första inteckning.

Stumping upp en insättning är oftast en av de största problemen för förstagångsköpare. Inspektörer hävdar att den nuvarande “plattan” tillvägagångssätt har lett till problem för första gången köpare, huspriserna klustring, skatteflykt och hindrat rörlighet. Det finns lika många lösningar som det finns problem för första gången köpare. Det var “riktig fart” över problemen för första gången köpare, sade han, och förslaget var en kort till medellång sikt sättet att hantera frågan. Men med dagens överkomliga problem för många (speciellt första gången) köpare, är denna fråga blir snabbt en lyx få har råd att oroa sig. Ändå finns en växande oro för att lösningar som klubbverksamhet tillsammans kan skapa problem för oförsiktiga förstagångsköpare.

Best Buy Inteckningar-första gången köpare (Rabatt rörlig ränta). Banker och hypoteksinstitut nu erbjuda ett mycket bredare spektrum av inteckningar för första gången köpare, så det är viktigt att få det bästa erbjudandet.