inteckningar för dem med dåliga krediter – en förklaring

dålig kreditvärdighet inte alltid betyda avslag

Uppfattningen att finansiera ett nytt hem eller refinansiering ett befintligt är omöjligt med en dålig kredit historia är utbredd. Denna regel är fel oftare än inte. Just nu räntorna är på en rekordlåg nivå och det skulle vara värt att börja shoppa runt för långivare som erbjuder bolån för dem med dåliga krediter. Din belöning kan vara en betalning hundratals dollar mindre i månaden om du försöker att refinansiera. För bostadsköpare, låga räntor och tillgången på bolån för dem med dåliga krediter gör detta till en mycket lämplig tidpunkt att gå för egen bostad.

fico vs inkomster

Din FICO poäng (FICO står för Fair Isaac Company, utfärdar det enskilda kreditbetyg bygger på olika ekonomiska indikatorer) skall beaktas när du ansöker om ett bostadslån eller inteckning för dem med dåliga krediter. Om din FICO är riktigt lågt, inte överge hoppet. En viktig fråga kommer att vara din skuld-till-tal. Hur mycket avvaras inkomst du har efter att du har uppfyllt alla dina andra nödvändiga och rättsliga månatliga skyldigheter kommer förmodligen att vara den avgörande faktorn. Detta gäller för dem som är refinansiering eller de som funderar på att bli villaägare.

andra uppgifter om inteckningar för dem med dåliga krediter

Beviljande en betydande summa pengar i form av ett bostadslån eller en inteckning för dem med dåliga krediter är en satsning en långivare kommer inte att ta lätt på. Du har en historia av att inte kunna betala dina lån i tid eller ens försumliga på lån, så alla långivare att ta en stor risk med dig. Men, när den beslutar att bevilja ett lån, kommer flera faktorer spelar in. Bostadslån eller lån för dem med dåliga krediter har inga räntetak kan räntan gå så högt som långivaren kan komma att göra risken värt. Den viktigaste nyckeln till landning ett bostadslån eller en inteckning är att ha en låg skuldsättning belastning och en bra, stadig inkomst.

stor fördel

Att ha ett hem lån eller inteckning för dem med dåliga krediter kan vara en sorts Smeta på en kredit historia på kort sikt, men det kan vara ganska en fördel på lång sikt. Om du betalar tillbaka lånet med regelbundna i tid betalningar som föreskrivs i avtalet, kommer du att förbättra din kreditvärdighet markant. Nästa gång kanske du inte behöver söka ett bostadslån eller en inteckning för dem med dåliga krediter. Du kan förhandla om en konventionell bostadslån på mycket-sänkta räntor.

ingen gör en björntjänst

Precis som med alla andra företag, finansiella institutioner som banker och kreditinstitut är inte i branschen för sin hälsa. Den har ett slutresultat och de måste göra vinst som alla andra företag. Så länge som långivare inte anställer aggressiv utlåning praxis eller efterfrågan ockrarräntor räntor och avgifter, måste de göra sina pengar. Trots de ansträngningar ni har gjort för att ha kontroll över din ekonomi och utgifter, återstår möjligheten för avstötning.

du är för riskabelt?

Du kan bara vara en alltför hög risk för långivaren. Om du får avslag för ett bostadslån eller en inteckning för dem med dålig kredit, bör du ta en titt på din ekonomiska situation och lägga fram lite mer ansträngning för att göra det bättre. Minska din skuld belastning igen. Spara upp till en bättre handpenning. Kan du sätta mer pengar in i situationen med en deltidsjobb eller annan inkomst-producerande företag? Om du tror på dig själv och din förmåga att tygla din ekonomi, kommer du så småningom kunna landa ett bostadslån eller en inteckning för dem med dåliga krediter.