inteckningar för dem med dåliga krediter – bra för din ekonomiska situation

bankerna inte det bästa valet

Ett hem lån eller inteckning för dem med dåliga krediter är en möjlig lösning, men bankerna är inte inkluderade. De riktmärken som bankerna att kvalificera sig för sin utlåning produkter är ganska hög. Bankerna kräver garantier och dokumentation som tenderar att shunten undan alla men de med de bästa kredit. De gillar att se höga inkomster, låga belastningar skuld och spic-och-spännvidd kredithistorik. Men bara för att du inte uppfyller sina kvalifikationsstandarder, betyder inte att du inte kan aspirera på att vara ett hem ägare.

kreditföretag inte det bästa valet

Även kreditföretag inte kan ha normer så höga som de för bankerna, och de kan ta hänsyn till andra faktorer när det gäller sysselsättningen, om någon har en historia märkt med missad betalning, de också kommer att vara ovilliga att erbjuda kreditkort eller billån, inte nämna ett bostadslån eller inteckning för dem som har dålig kredit. Att vara i efterskott, efter att ha haft domar mot dem, även om konkurs kommer bara härda situationen.

avstötning en möjlighet

Med dålig kredit alltid lämnar en potentiell låntagare öppen för avslag och det kan innebära en hel del stress och hjärtesorg. Potentiella villaägare söker ett hem lån eller inteckning för dem med dålig kredit bör förvänta avvisande och lära sig att hantera det. Så småningom hittar en långivare villiga att tillmötesgå de låntagare som inte passar in i de vanliga världarna av kvalifikationer som visas av dem med god kredit.

konkurrens sänker priserna

Så många människor har numera fläckar på sin kredit historia, och så många traditionella långivare är ovilliga att låna ut till dem, att privata långivare har erkänt en lukrativ marknad och har trätt in för att fylla luckorna. Som ett resultat, kommer en person att kunna faktiskt handla för att hitta de bästa räntorna och mest bekväma återbetalningstid. I själva verket kan individer befinner sig med mer makt att förhandla om villkor än tidigare. Den huvudsakliga fortifier med detta system är att egenskapen själv blir en del av säkerheten på lånet. Därför kommer mer pengar du kan lägga ner mer sannolikt långivaren komma igenom med ett lån för dig trots din dåliga krediter.

den gamla hyra kontra äga argument

Om du betalar ganska höga hyror varje månad bara för att du känner att du inte har den personliga finansiella styrkan att överväga söker ett lån, kanske du gör ett misstag. Naturligtvis har detta att göra med din filosofi om bostad, men finansiera ett hem med en inteckning för dem med dåliga krediter kan vara en bra idé. Du kommer att äga ett hem och samtidigt förbättra din kreditvärdighet. Bara att betala hyran i tid är till hjälp för kreditbetyg, men inte på det sätt betala en inteckning kan vara. Ofta avbetalning visar sig vara mindre än hyresbetalningar.

gör att få en inteckning för dem med dåliga krediter lättare

Om du inte har bråttom att äga ett hem, kanske du vill överväga att få ett lån skuldkonsolidering först. Detta gör att du kan rulla över alla dina skulder i ett paket. Du kommer att ha en månatlig betalning, en borgenär, en procentsats och en gång i månaden i stället för alla de där irriterande Duns som förfaller vid olika tidpunkter i månaden i olika mängder. Betalningar på ett sådant lån kommer ofta att vara mindre än summan av alla de olika betalningar du gör tidigare. Att ta ett sådant lån och betala på det regelbundet ser mighty fine till en långivare när du äntligen gå och handla för ditt hem lån eller inteckning för dem med dåliga krediter.