inteckningar fast ränta hem kapital lån eller kredit i trånga marknader

En refinansiera med kontanter tillbaka från ditt hem kapital är inte ett vanligt ord i en konversation idag på grund av att inte en massa folk eller platser ökar i eget kapital. Det är viktigt att förstå exakt vad begreppet “hem kapital” egentligen betyder.

Som ett exempel, äger du ett hus och det är värt $ 150.000 från en professionell värderare rapport eller den lokala mäklaren sprang några jämförbara fastighetsförsäljningar för dig. Den skuld på egenskapen är bara $ 50.000. Som ett resultat, är det kapital du har i ditt hem $ 100.000, skillnaden mellan huvudmannen skyldig inteckning balans och det aktuella värdet på fastigheten. Så du vet att du har eget kapital och nu vill en vinstandelslån.

Vad är bättre, ett hem kapital kredit eller ett hem kapital lån?
Den attraktiva delen om Home Equity Loans jämfört med ett hem kapital kredit är att det kan användas för att få nedskrivningar, funktioner nedan marknadsräntor och längre lån återbetalningstider. Därför, hem kapital lån har vissa fördelar redan från get-go.

Det är viktigt att förstå att det är en andra inteckning eller kvarstad på din fastighet. Liknar din första bolån, när du accepterar ett vinstandelslån du har normalt termer som ger dig en fast ränta, och en återbetalningstid från 10 till 20 år. Ett kapital kredit är annorlunda i att räntan kan variera över tid och beroende när du väljer att använda intäkterna från krediten, kommer villkoren att börja. Valet är svår när man väljer en “Line of Credit” eller “Home Equity Loan” på grund av dina individuella behov på den tiden.

I allmänhet, folk väljer en fast ränta hem kapital lån för kostnader och avgifter som inte är återkommande som ett hem förbättring jobb på hemmaplan och ett kapital kredit bäst används för engångskostnader.