inteckningar – att köpa en metod för att satsa

Buy-till-vänster ofta av privata investerare som intressant alternativt sätt ses göra sina pengar att växa. Visst det ger chansen att dubbla fördelar för ägaren. Det är den inkomst för att tillåta innehav och hopp om att öka värdet på fastigheten.

Till skillnad från den inteckning du lyfter när du köper ditt hus, som är baserad på din inkomst baseras normalt, kan en buy-to-vänster Commercial Mortgage om inkomsterna tillåta innehav produceras. Det finns många specialister i buy-to-vänster och en bra kommersiell inteckning mäklare kommer att vara medveten om de första krav och tidsfrister som gäller för dem och du kommer att träffa rätt Commercial Mortgage långivare för din egen omständigheter guide.

Rätten hålls på rätt plats är av yttersta vikt. Om ditt främsta mål för tillväxten i värdet av innehar är tydligt när man tittar på var du tror att nästa “value-värde-jets” är hans. Något som de spelar för den gemensamma rikedomen i London kommer att vara ett område med all den utveckling och om du drar upp tidigt denna typ av område kan komma in, skulle det finnas stor potential för värdetillväxt hålls. Om inkomsten är ditt huvudsakliga mål, då universitetsstäder och städer goda jaktmarker och du är säker på regelbunden, även om förändringen av nuvarande hyresgäster genom åren.

Commercial Mortgage Långivare vilja se var de kommer från återbetalningar och skulle bli glad om du kunde ge några siffror utformade med en bruttoinkomst på cirka 135% av kostnaden för inteckning besittning show. Detta skulle täcka kostnaderna, om saker inte är gratis så regelbundet gå som planerat.

Avgiften bortom amorteringar kommer att behålla besittning, för all förnyelse arbete, såsom möbler i kontraktet och de kostnader (för säkerhetsföreskrifter) utrustning för att testa och underhålla dem ingår. Om hyresavtalet hålls, skulle det vara krossad hyra kan vara möjligt och det finns serviceavgifter. Lägg till detta att priserna på någon låt medlet, typiskt 10% av den månatliga hyran och ytterligare 5% om tjänsten är förvaltningen. Glöm byggnader ingen försäkring.

Som för att göra en agent, kommer de sätter sina priser genom att söka efter och genom att lysa lämplig hyresgäst och förtjänar att samla in hyran. Detta kan vara värdefullt om du är på ditt eget område hyror, men är något som många små ägare leder för sig själva. Kom ihåg mig för den tid att stå när det inte finns någon inkomst av innehav, mellan dem, till exempel, är. I ett svep studenter att använda hyran på en per sikt för att betala, men numera har det blivit vanligt att en årlig anslag att betala.

Medan allt bra för de allra flesta privata ägare är inblandade, saker går fel och det är möjligt att hitta hela projektet mer tid än du först trodde. Priset på huset har under det senaste decenniet eller så har fördubblats, vem vet hur länge det kommer att gå?

När det gäller bultning på marknaden, skulle en ägare lämnar fortfarande inkomsten av striden måste skydda och innehav skulle fortfarande där som en investering på lång sikt.

För alla råd och information som du behöver, är det bästa sättet en online kommersiell inteckning mäklare att hitta. De har tillgång till alla nya bolån från olika givare. När de har din information de kommer marknaden för bästa möjliga avtal, under de mest gynnsamma förhållanden lador.