inteckning utlåning är löften till för att brytas

Jag skall återkomma. Detta, utan tvekan, är en av de mest kända löften i världshistorien. Amerikanska General Douglas MacArthur gjorde det efter sin fästning i Filippinerna blev måltavla för japanska flygattacker under andra världskriget. MacArthur tvingades då fly till Australien. Den 20 mars 1942 gjorde MacArthur sin berömda löfte att återvända till Filippinerna för att fortsätta hjälpa till att försvara öarna. Om två och ett halvt år senare, visade MacArthur att han inte bara ville prata tal. Han gick på promenad – bokstavligt talat! Den 20 oktober 1944 cirka två och ett halvt år efter att hans berömda löfte, vadade MacArthur genom vattnen nära Leyte Island i Filippinerna.

Liksom MacArthur, dig, för, gjorde ett löfte när du lånat från bolåneinstitutet. Även om detta löfte är inte så historiskt, är det inte mindre bindande eller allvarliga. I själva verket, säkerhetskopierar ditt hem upp löfte du gör till din inteckning långivare.

Jag skall
I modern tid, hör vi sällan folk använder ordet “skall” när de gör ett löfte. Idag kan ordet göra sina användare verkar lite gammaldags eller arrogant. Men ordet gör verkligen sitt löfte att hålla ett löfte, verkar absolut. Lovande med ordet “skall” motsvarar någon säger “märk mina ord,” “mitt ord är mitt band,” eller “mitt ord är lika bra som guld.” Den “skall” i bolån är säkerheten du sätter upp för att säkra dina lån. När du använder tjänster från en inteckning långivare, stärker din säkerhet ditt löfte att återbetala.

från höns till hus
Vad är säkerhet? Säkerheter kan vara så informellt som håller på våra vänners Michael Jordan rookie kort eller vävnad lock samlingen tills de betalar tillbaka pengar som beror. I ett nötskal, är säkerhet en typ av säkerhet till långivaren, som en inteckning långivare. Detta är reserverat för situationer där låntagaren underlåter att betala tillbaka lånet tas ut. Fyra former av formella säkerheter används i utlåning:

* Business intäkterna (i kontanter)
* Immateriella tillgångar (varav kontraktsrätter och konton är två exempel)
* Papper (t.ex. dokument)
* Handelsvaror (varor)

Vad är speciellt med hem inteckning som en inteckning långivare ger är att säkerheten och den tillgång som skall finansieras är samma objekt!.

utlåning utan säkerhet
Vad händer när låntagare av lån har inga säkerheter? Instanser som dessa uppstår ibland när man gör affärer med en inteckning långivare.

I utvecklingsländer där många människor saknar säkerhet, har mikrofinansiering och mikrofinansiering blivit en modefluga. Dr Muhammad Yunus vann Nobelpriset 2006 för sitt arbete inom området. Han upptäckte på 1970-talet att ge ut små lån inte bara förbättrat livet för fattiga företagare, har dessa lån också tillbaka med ränta, och snabbt! Mikrofinans är inte ett nytt koncept. I själva verket kan mikrofinansiering har funnits sedan valuta uppfanns. Till exempel, Jonathan Swift, irländsk författare av “Gullivers resor” i 1726 – som en Disney tecknade byggde – skapat sin egen mikrofinansiering systemet. Mängden och lånetiden var begränsad, och räntan var låg. I fallet med Swift s system, var andelen 8%. Medan mikrofinansiering är praktiskt i utvecklingsländerna, gör den högre levnadskostnaderna i industriländerna är det nödvändigt för en inteckning långivare att kräva säkerheter.

Idag använder vi sällan termen “skall” när du gör muntliga löften till våra chefer, lärare eller vänner. Fortfarande säger att en person som är så bra som hans eller hennes ord håller lika sant nu som då MacArthur gjorde sitt berömda löfte i 1942. Så när vi tar ut en inteckning från en inteckning långivare, säkerheter såsom hus bidra till att säkerställa att vi strävar efter att hålla vår del av överenskommelsen.