inteckning uppdrag program

På bara några veckor jag släppa ett program som lär investerarna hur jag har skapat en enormt lönsam företagsinteckning uppdrag och hur de kan göra det också. Jag kommer att berätta alla hemligheter till min framgång och ger dig alla verktyg, skript hela paketet, detta är överlägset den bästa inteckning uppdraget programmet där ute, period.

Vem är jag? Jag är inte en att toot mitt eget horn så här är en professionell bio som skrevs om mig:

“Phill Grove har kallats den mest framgångsrika bostadsfastigheter investerare i post-bubblan Amerika av dussintals dagens topp guruns Han har genomfört cirka $ 200M i fastighetstransaktioner -. Använda icke-traditionella investeringar metoder såsom inteckning tilldelning, blankning, equity Partnering auktion-optioner, wraps, swappar och andra metoder -. många som han uppfann och / eller banat väg för branschen Phill lär ut hur man zig när andra zag, och tror de största möjligheterna till rikedom finns för dem som lösa största problemen under de största nöden, och har aldrig sett en större möjlighet än nu att bli rika och samtidigt hjälpa andra. ”

För många år mitt huvudfokus som en fastighets investerare var blankning. Under det senaste året eller två kort försäljning verksamheten har ökat, men antalet blankning att bankerna godkännande har stadigt minskat. Det fanns fortfarande massor av husägare inför avskärmning som behövde min hjälp, men det fanns inga garantier för att banken skulle samarbeta om vi startade en kort försäljning. För att underlätta dessa erbjudanden samt att göra den typ av pengar jag var van att göra mitt fokus över till inteckning uppdrag. Jag hade så mycket framgång med denna nya strategi som jag beslutat att skapa ett program inteckning uppdrag för andra investerare att dela det välstånd (jag vet att det verkar lite oortodoxa, jag ska hålla mina killer hemligheter för mig själv, men verkligen det är långt mer inteckning uppdraget erbjudanden där ute än mig och tusen kloner av mig själv kunde hantera).

inteckning uppdraget programmet
Så vad är det? Min inteckning uppdraget programmet kommer att visa investerare hur man gör något som ingen annan undervisning. Det är en grundläggande premiss: Jag kommer att visa dig hur man säljer “osäljbara” hus till “unloanable” köpare.

Inteckning Uppdraget programmet kommer att ge dig massor av innehåll. Jag kommer att gå över hur man förvärva fastigheterna, hur marknaden för både köpare och säljare, de verktyg jag använder i mitt företag, hur man bearbeta leads, och även att planera och strukturera ditt företag. Du får också massor av material att använda som mina avtal, upplysningar, enkäter prospekt och juridiska former. Under de närmaste veckorna kommer jag att släppa en serie filmer som lär dig om inteckning uppdraget programmet och alla dess erbjudanden.