inteckning tips

När du köper ett hem vi kan alla dra nytta av tips. Tips hjälper ofta du hitta de bästa inteckning erbjudanden. Dessutom vet du vad du ska leta efter när du har kunniga tips.

Här är några tips för dig:

När du köper en finslipa du vill inspektera hemmet noggrant. Kontrollera att taket läcker. Taket kommer att ha gulaktiga eller bruna fläckar, annars kommer du att se gips skalning. Titta på taket för att se om de bältros korrekt monterade och monterade. Kontrollera takstolarna monteras också. Du kan titta på vinden för att se strukturen på takstolarna.

2) Medan du på vinden kontrollera isoleringen där uppe. Kommer du att behöva isolera eller lägga till den nuvarande att göra hemmet varmare och billigare att värme? Ibland väggarna inte är isolerade heller, om hemmet har blåst in isolering i väggen ser du ansluten hål på utsidan.

3) Se om det finns termiter runt grunden område i hemmet. Ibland kan du också kolla i källaren där de har ätit kasta väggarna. Att köpa ett hem med hjälp av en fastighetsmäklare är smart. En kvalificerad agent kommer att se licensierade besiktningsmän som håller sig till statens lagar inspektera hemmet.

Du vill kontrollera fastigheten rörledningarna också. Om du har, frågar en agent för att se undersökningen slirar. Om du bestämmer dig för att köpa och agenten kan inte leverera en enkät slip, är det ett tydligt tecken på att du kanske vill titta på annat håll. Eller annat du kan kräva att du ser bevis på att rörledningarna är i funktionsdugligt skick.

Du vill veta var dessa rörledningar kör. Om du planterar blommor, trädgård, träd, etc du vill undvika att avbryta dessa rör. Dessutom kan du bryter mot någon annans egendom, så vet där linjerna sträcker sig.

Kontrollera lokalen. Ställ frågor om trakten. Det sista du vill är att röra sig i ett hem där brottsligheten är brant. Om du planerar att flytta i hemmet och sälja det senare, ta hem värde eller eget kapital, och höja den genom att lägga till hemmet, eller göra reparationer senare att öka det egna kapitalet. Kontrollera marknadsräntorna i det området också. Om detta är ett skoldistrikt, har du en god chans att sälja hemmet för att göra vinst. City hem har högre marknadsvärden även i vissa fall.

Nu när du har några tips om vad du ska titta efter när man överväger ett hem. Tänk bolåneräntor. Gå till Internet och använda citat och räknare för att jämföra lån. Du har ett brett utbud av lån, inklusive rörlig ränta, fast ränta, Jumbo lån, lån Cap, ARM, första köparna gången, och andra typer av lån att tänka. Tänk på lån med fast ränta, eftersom de räntor och amorteringar inteckning ofta förblir konstant, men du vill granska att hitta de bästa inteckning erbjudanden som passar din livsstil.