inteckning tips – betala dina lån varje vecka

Det är officiellt. Matten ligger inte – du ska betala din inteckning Weekly. Jag har just avslutat allt matten som du inte vill gå igenom för att finna sanningen.

Jag ville veta det bästa sättet att betala en inteckning för att spara så mycket pengar som möjligt. Här är de slutsatser som du vill ta bort från mina studier.

Var det bättre att betala dig inteckning i veckan, varannan vecka eller varje månad?

-> Betalar ni inteckning vecka skulle spara 1294,12 $ på en 200 000 $ inteckning avskrivs på 25 år (på 5,4%). Nu är inte massor av pengar, men det kostar inte dig något. Du behöver inte öka dina betalningar alls att spara. Så ta sparande och köra med den.

-> Ju högre ränta desto mer kommer du att spara. Om vi ??fördubbla räntan, besparingarna är 7.08 gånger större. Det betyder att det är en exponentiell faktor som ökar, kraften i denna strategi.

-> Betala din inteckning vecka genererar 43% mer besparingar än att betala din inteckning varannan vecka.

Hur öka dina besparingar genom veckovisa snabbare betalningar?

Nyligen många människor har börjat att använda en strategi som kallas vecka accelererade avbetalning. Det innebär att de inte bara spara pengar genom att betala varje vecka, men de gör också sina betalningar lite större och spara en massa pengar.

För att göra detta tar de helt enkelt sin månatliga inteckning betalning och dela det med 4. Eftersom det är lite mer än 4 veckor i en månad (faktiskt det finns 4.33) de hamnar göra 4 veckoutbetalningar mer varje år.

-> På en 200 000 $ inteckning (ränta 5,4% amorteras över 25 år) i extra betalning skulle bara vara 23.25 $ per vecka.

-> Du skulle betala ut lånet 3,7 år tidigare

-> De totala besparingarna skulle vara 23 173,78 $. Inte illa! (Mer information finns på den resurs rutan)

Betala din inteckning vecka och accelererad är värt det! Besparingarna på kapitalmarknaden du använda för att öka dina betalningar är lika med att ha en avkastning på 7,52%. Inte illa för en garanterad avkastning!

Spara pengar behöver inte vara komplicerat: betala dina lån varje vecka. Om du kan påskynda dina betalningar lite, kommer du att spara mer. Om du betalar din inteckning vecka är inte möjligt då betala det varannan vecka. Det är inte lika bra som att betala varje vecka, men det är bättre än att betala varje månad!