inteckning strategi för “dåliga krediter” (taux hypothcaire)

Att ha en mindre än perfekt kredit kan hända mycket lätt, men det kan ofta göra saken svårare, särskilt när det är i en tid när ni vill få en inteckning – taux hypothécaire.

Vid bedömningen av filen för ett bostadslån sökande, är kredit rapport en kritisk faktor för ett bostadslån långivare. Finansinstitutet behöver utvärdera riskerna med varje låneansökan.

Om du har mindre än perfekt kredit finns det en strategi som du kan använda för att äga ett hem. Du måste följa det om tre-fyra steg, det kan inte ske omedelbart, men att följa dessa steg kommer att innebära att tiden kommer du att få de bästa priserna bostadslån (taux hypothécaire) tillgängliga för dig.

Steg 1: Skaffa en inteckning:

Vid denna punkt, kommer du ansöka om vad inteckning är tillgängliga för dig med ditt individuella kreditvärdighet. Du kanske bara kunna få ett treårigt lån, vilket i de flesta fall inte skulle vara en bra idé eftersom det är för kort, men tanken här är att bara få ett bostadslån.
Det finns vissa långivare (fler än 10) som är specialiserade på dåliga kreditrisker och har mindre stränga finansiella kriterier. Du ser, har nästan varje situation en lösning!
De viktigaste frågorna som har inverkan på din ränta är din kredit rapport och din handpenning.

Steg 2: Korrigera din kredit

Under de första två åren av din inteckning, kommer du att få chansen att få din kredit tillbaka till hälsa. Det är viktigt att arbeta med en bra finansiering av hypotekslån kredit rådgivare som specialiserat sig på lån för mindre än perfekt kredit. Han kommer att kunna ge dig råd om de steg du bör ta för att reparera din kredit.

Steg 3: Förnya din inteckning till så bra pris

När du väl har etablerat en bra kredit rapport, kommer vissa långivare är beredda att ge dig en mycket bra kurs – taux hypothécaire. Du måste veta hur man korrekt att lämna in din ansökan till rätt typ av långivare. I vissa fall där kredit rapport är mycket dåligt, är det möjligt att ta ytterligare ett steg innan du kommer att få de bästa priserna. (Taux hypothécaire)

fördelar:

• Köp ett hem tidigare och kunna dra nytta av eventuella uppgångar i fastighetsvärden. (Läs vår publikationen:? Kommer bostadspriserna fortsätter att stiga Prognos för 2006 och 2007 “)
• Du har upprättat en tidsperiod under vilken du kan arbeta på din kreditvärdighet
• Du kommer att få mycket bättre priser (taux hypotheque) i framtiden – taux hypothecaire

risker:

– Räntan för de första tre åren kan vara mycket hög – taux hypothecaire
– Dina avbetalning, därför kan också vara mycket hög. Observera att du kanske kan hålla din inteckning betalningar lägre genom att förlänga avskrivningstiden för den första inteckning så att du kan förkorta det när du tar ut en senare inteckning.
– Långivare kan kräva fler dokument förutom inteckning notera
– Det är viktigt att ha en handpenning (även om ingen handpenning bolån kan erhållas i vissa situationer)
– Du, som köpare, kommer att få betala bedömnings avgifter. Dock kan en finansiering kredit specialist som specialiserat sig på dåliga kreditrisker kunna vara till hjälp för dig.

se upp!

Var försiktig med inteckning mäklare som tar ut avgifter för så kallade “svåra” fall. En mäklare har rätt till en provision om inteckningen är över $ 90,000 eller om långivaren inte betalar det (vilket den gör i mer än 80% av bolån).

Var försiktig med alla mäklare som
1) Begäran om att få betalt för sitt arvode innan inteckning finansiering har skett (vid stängning).
2) har mycket höga avgifter (den normala skattesatsen är ungefär 1,8% av det finansierade beloppet, med ett minimum av $ 1.500).

slutsats

Den inteckning strategi för “mindre än perfekt kredit” kan hjälpa dig i att äga ett hem nu och dra nytta av det faktum att bostadspriserna sannolikt kommer att fortsätta att eskalera. Med lite ansträngning, och hjälp av en god inteckning finansiering kredit rådgivare som specialiserat sig på mindre än perfekt kredit situationer, kan du snabbt få de bästa räntorna. (Taux hypothécaire)

Konfigurera möte nu med en “mindre än perfekt kredit” inteckning finansiering konsult för att ta reda på mer om vad som är möjligt i din situation. Denna tjänst är gratis och utan förpliktelser