inteckning standard stöd – “hur ska du stoppa avskärmning-

Det är en fråga som tyvärr blir alltför vanligt. Idén om inför avskärmning skickar darrar till någon som befinner sig i, eller snart kommer att vara i avskärmning. Bara själva ordet är skrämmande. Mycket av detta beror på vanlig missuppfattning om vad det verkliga ordet avskärmning betyder, hur det fungerar, och vilka eventuella åtgärder du har till ditt förfogande, såsom inteckning standard assistans.

Utestängning: därför • clo • Kontrollera (Ursprung: 1720-1730)

En situation där en husägare inte kan göra principiella och / eller räntebetalningar på sin inteckning, så långivaren, om det är en bank eller hypoteksinstitut kan beslagta och sälja fastigheten som anges i villkoren för inteckning kontraktet. Källa: Investopedia

Nyckelordet i denna definition, “kan” gripa och sälja fastigheten. Det är på det ordet, “kan” som du måste kapitalisera på. Den avskärmning processen är just det … en process. I motsats till vad de brev du har fått från samlingen avdelningen staten, det finns sätt att skydda dig. Du måste dock veta helt och förstå processen. Hur länge kommer avskärmningen processen ta? Kommer du måste lämna ditt hem? Kommer det att vara i domstol? Kommer du att vara juridiskt ansvarig för något? Om du inte stoppa avskärmning, vad kommer dina skatteskulder vara? Vad kommer detta att göra för att din kredit betyg, och hur länge? Viktigast, hur du stoppar avskärmning? Du kanske kan få hjälp inteckning standard, men innan du försöker att utbilda dig på alla dessa viktiga frågor, bör du vidta vissa och exakta steg så att du inte tar alltför brant för lutning för att försöka bemästra denna komplicerade fråga.

Det första du behöver göra omedelbart är att ta ett djupt andetag. Inse att du inte är ensam. Det finns för närvarande miljoner hem runt hela vår stora nation som har fallerat på sin inteckning eller avskärmning. Många av dessa husägare har likheter med dig. De är alltför hårt arbetande. De led också svårigheter. De alltför desperat vill inte heller förlora sina hem, eller har en avskärmning på deras kreditupplysning. Men det är ett intressant fenomen att vissa husägare har möjlighet att lösa sin situation, och ytterligare andra inte. Så vad är skillnaden? Varför är vissa husägare kan överleva situationen och få aktuell på sin inteckning standard, medan andra hamnar förlora sina hem?

För att stoppa en avskärmning eller få hjälp inteckning standard, måste du först förstå vad som ledde dig dit i första hand. Man kan säga att en avskärmning på ditt hem är inte den enda som avslutas på dig. Ofta personer som står inför en avskärmning går igenom äktenskapliga problem också. Ytterligare andra inte är nöjda med sin anställning, vilket har lett dem till depression. Om så är fallet, använda detta som en tid att läka. Problem i ditt personliga liv är inte annorlunda än varför du nu befinner dig i avskärmning. Om du tänker på det, inte kommunicera med din partner, inte kommunicera med din arbetsgivare och inte kommunicera med din långivare alla har en gemensam tråd … Brist på kommunikation. Slutligen, är du kommunicerar med dig själv? Har du tagit det första steget? Du ser, det första steget är att konfrontera den situation du står inför huvudet på. Ta beslutet att slåss för din överlevnad. Detta är ditt hem, så tappa inte det!

Okej, har du tagit det första steget. Du är nu konfrontera situationen och har beslutat att stoppa avskärmning. Nästa, om du är i en engagerad relation, kommunicera effektivt med din partner. Prata öppet om situationen och att du kan behöva hjälp inteckning standard. Ta reda på vad som utlöst det här. Inte luftkonditionering enheten går ut, utan snarare vad som orsakade din ekonomi för att vara så tight i första hand. Varför lever du lönecheck till lönecheck? Gå över din budget med en fintandad kam. Leta efter eventuella områden som du kan spendera mindre. Kanske finns det något många som idag satsas på saker som du inte nödvändigtvis behöver. Varje krona du kan spara, är en annan dollar kan du lägga till din “inteckning standard fond.” Denna fond som du skapar, kommer att skapa pengar som du kan sätta mot dina skulder för att få ditt hem ur avskärmning.

Bestäm att du är bättre än så här, och förtjänar mer ut av livet. Gör ett beslut att när du slutar här avskärmning, kommer du inte bara få tillbaka på fötterna men erövra ditt liv. Du kommer att tjäna mer pengar. När allt kommer en brist på pengar orsakar säkert problem i ditt personliga liv. Pengar kan ge många saker i ditt liv, och minskad stress över din avbetalning är en av dem. Det finns många planer som din långivare kan erbjuda dig att hjälpa dig, men innan din långivare kommer att försöka ett träningspass plan för att stoppa avskärmning, kommer de vill veta att du har ett fast grepp om din personliga ekonomi, vilket väcker frågan … tror du? De flesta amerikaner har en svår tid att hantera sina ekonomiska angelägenheter. Detta beror på många orsaker, men ofta gånger leder tillbaka till inte riktigt hantera dina pengar. Självklart finns det saker som händer i livet som du inte har någon kontroll över, t.ex. en oväntad transmission gå ut på din bil. Dock bör din budget inrättas på ett sätt som du rätt allokerad “nödsituation” pengar, så att de flesta svårigheter kan täckas utan att äventyra din inteckning betalning.

Nu när du har gjort det och hade det riktig konversation med dig själv och eller din partner, titta på detta genom din långivare ögon. Varför är de utestänga på dig? Är det bara det faktum att du är sen på dina betalningar? Eller är det på grund av det faktum att du inte ringa dem och förklara din situation i tid när du först fick bakom? Förstå att när du är i avskärmning, antar din långivare att du inte har råd med din inteckning betalning. För den delen, kan man också anta att du helt enkelt inte bryr sig. Efter allt, räkna de att om du hade råd din inteckning betalning, och om du brydde dig om ditt hem, då du skulle ha kontaktat dem att berätta så. Dessutom kan det mycket väl vara en sheriff försäljning datum på denna punkt, och om så är fallet, förmodligen dyra advokatkostnader. Så fråga dig själv … Om du var din långivare, skulle du ge dig själv en andra chans? Vill du erbjuda hjälp inteckning standard för dig? Om så är fallet, varför? Skriv ner varför du förtjänar hjälp med din inteckning.

När du har tagit alla dessa steg, måste du veta vad dina alternativ är. Det finns olika avbetalningsplaner som du kan kvalificera sig för att stoppa avskärmning. De sträcker sig från lån ändringar, som kan sätta dina efterskott på baksidan slutet av lånet eller ens sträcka på lån ut ytterligare och sänka din ränta, till en fördragsamhet avtal som kan sprida dina efterskott i flera månader eller till och med en del krav som är ett program som erbjuds genom HUD. Eller du kan kvalificera sig för en avskärmning lösa ut lånet som kan fånga upp dig på dina förfallna betalningar. Men du måste kvalificera sig för någon låneprogram naturligtvis, och det skulle säkerligen kräva antingen rätt mängd eget kapital, bra poäng kredit eller båda. När du vet vilka program du går för, då är det dags för dig att förhandla med din långivare. För att få hjälp inteckning standard med ditt lån, kan du antingen göra allt själv, eller så kan du kontakta en professionell konsultföretag till som vet hur man ska genomföra paketet och har erfarenhet av att arbeta med alla berörda parter. Men, måste du agera snabbt! Tiden är inte på din sida. För att stoppa avskärmning, måste du vidta åtgärder just nu. Du kan göra detta, men kom ihåg det första och viktigaste steget. Du måste konfrontera situationen!